Sport

Gloria, cu echipa a doua la Dinamo

Înaintea duelului decisic cu Craiova pentru menținerea în Liga I, Gloria Bistrița joacă joi, de la ora 20.45, la București, cu Dinamo, în manșa a doua a semifinalelor Cupei României. Nemaiavând șanse de accedere în finală după ce au pierdut în tur cu 2-0, bistrițenii vor juca cu echipa a doua în Capitală, pentru a-și menaja jucătorii în vederea jocului cu oltenii de luni, ora 18:00, din etapa a 33-a a Ligii I.

Astfel, microbiștii vor avea ocazia să vadă în premieră la prima echipă jucători precum Pădurariu, Fizeșan, Dobrea, Homei, Mihăiță Roman, Florin Alexandru sau Bolbos, fotbaliști obișnuiți până acum doar cu meciuri în Liga a III-a, după cum notează ProSport.

”Avem un lot restrâns. Mă intereseaza meciul cu Craiova și în Cupă voi cauta să vedem și jucători care au evoluat mai puțin, jucători de la echipa a doua. Obiectivul meu principal este meciul cu Craiova. La Dinamo ne ducem și jucăm, dar am pierdut în tur cu 2-0, credeți că avem o echipă așa puternică încât să batem cu 3-0 la București? E foarte greu. Nu am avut ca obiectiv Cupa, când am venit la Bistrița meciurile din această competiție au fost printre primele ale mele. Normal că nu ne puteam da la o parte, am câștigat cu Urziceni, la Cluj cu CFR, practic ne-a dus valul”, și-a manifestat intențiile antrenorul Nicolae Manea.

”Nu mi-e teamă că Bistrița ar remonta diferența, am încredere în băieți, am tot rotit echipa și am făcut rezultate bune. Sper să câștigăm trofeul”, spune antrenorul dinamovist Ioan Andone.

Partida Dinamo – Gloria va fi arbitrata de centralul Sebastian Colțescu (Craiova). Arbitri asistenți: Dorin Mudura (Oradea), Iulian Radu (București). Arbitru de rezervă: Dragoș Istrate (București). Observatori: Daniel Prodan (Bucuresti) pentru joc și Vasile Avram (Bucuresti) pentru arbitri.

În altă ordine de idei, intrarea generală la meciul dintre Gloria și Craiova, de luni, ora 18.00, este 15 lei, biletele urmând să fie puse în vânzare de vineri. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de 50 la sută reducere.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS