Actualitate Recomandări

Chef Nina Rus a gătit, de Centenar, la Alba Iulia. Ce diplomă a primit

(FOTO) Chef Nina Rus a gătit la Alba Iulia împreună cu alţi bucătari pentru cei care au participat la Ziua Naţională a României, sărbătorită în an centenar. „După două zile grele, în frig și cu multă muncă alături de echipa La Plite azi a venit și recompensă din partea Primăriei Alba Iulia. Mulțumesc domnului Mircea Hava”, a scris pe Facebook Nina Rus.

O ”armată” de bucătari a gătit peste 3.000 de kilograme de fasole cu cârnați în Alba Iulia, cu ocazia zilei de 1 Decembrie. După o zi întreagă de evenimente, cântece și dansuri populare, oamenii prezenți la Capitala Marii Uniri au degustat tradiționala fasole cu cârnați în garnizoana militară din Cetatea Alba Carolina.

Peste 5 ore au gătit bucătarii asociației Culturale Euro Est Alternativ mâncarea ce îi aștepta pe românii prezenți la Alba Iulia. Au folosit 500 de kilograme de ceapă, ardei roșu 300 de kilograme, 10 kilograme de sare, 150 de litri de ulei, slănină 500 de kilograme, ciolan afumat 500 de kile și 3 tone de fasole.

Bucătarii prezenți la eveniment au declarat că nu poți celebra Ziua Națională a României fără o porție de fasole cu cârnați și un pahar bun de vin fiert.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS