Social

Nina Rus a lansat, la piața locală, cele mai noi preparate din păstrăv. Cu ce noutăți va veni de Paști

(FOTO) Chef Nina Rus de la Păstrăvăria Rin Romuli a lansat, sâmbătă, la piața locală de la Biserica Evanghelică, cele mai noi preparate din păstrăv, iar primelor 50 de doamne care au cumpărat de la ea le-a oferit și câte un ”mărțișor”.

”Fiind și Ziua Femeii, am venit la Bistrița cu cele mai noi produse pe care le-am făcut. Este vorba de cuibul de păstrăv la care folosesc doar carnea. Se ia toată pielea de pe păstrăv, e multă muncă pentru pregătirea acestui preparat și tocmai de aceea e puțin mai scump. Se afumă cu abur. Se poate consuma așa cum este sau cu ce garnitură vrea fiecare. Eu sugerez să se consume la aperitiv”, a spus Nina Rus.

Al doilea produs pe care l-a lansat sâmbătă a fost conserva de păstrăv în ulei picant pentru care a folosit numai file de păstrăv.

”Mai întâi l-am aromatizat, apoi l-am făcut pe cuptor, în abur, l-am pus ulterior în borcan, peste care am turnat uleiul fiert pe abur, în cuptor. Am folosit ulei de la Dinu Pleșa, de la Dipșa, presat la rece, ca să dau cât mai multă savoare preparatului. Țin foarte mult la acest procedeu. Eu nu prăjesc uleiul, nu îl ard”, a mai spus Nina Rus.

Tot sâmbătă, ea a mai adus la Bistrița și cârnați de păstrăv afumați.

”Tot așa, folosesc carnea de pește fără pieliță, o iau pe toată jos și e mult de lucru și la ei. Sunt fierți și pot fi consumați”, a spus ea.

Primele 50 de doamne care au cumpărat de la Păstrăvăria Rin Romuli au primit câte un borcănaș cu bulgărași de păstrăv.

”E tot un produs nou, dar pe care îl vom lansa de Paște, dacă ne ajută Dumnezeu. Sunt niște biluțe pe care le-am obținut din carne tocată, am pus fenicul. Bulgărașii sunt cu sos de roșii de la producătorii noștri locali”, a spus Nina Rus, care este membru al Asociației Produs în Bistrița-Năsăud.

Zilele acestea, restaurantul de la Păstrăvăria Rin funcționează acum la 30% din capacitate, comuna Romuli fiind în scenariul galben. În zilele frumoase, oamenii pot sta pe terasă. Prevăzătoare, familia Rus se gândește să extindă în viitor terasa și să o etajeze așa încât să încapă cât mai multă lume.

Etichete

6 comentarii

  • Am cumpărat produsele d-nei, sunt foarte bune! Insă imaginea dânsei cu părul lăsat pe spate, peste haine ne e bună deloc. Nu este o ținută pentru vândut mâncare, impachetată sau nu…De multe ori putem observa că cei care vin la piața de week-end nu stiu ce ținute trebuie să aibă.

  • Eu sunt clienta fidelă,tot ce am incercat pînă acum sunt super bune,icre,chiftele,batonase de peste,pasta de păstrav,,,,astept ingarasii de păstrav,cu siguranta vor fi foarte bune,,,recomand cu drag produsele!!!Succes va dorim

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS