Social

Cinci adulți și doi copii care ocupau abuziv o clădire dezafectată, evacuați

Cinci adulți și doi copii au fost evacuați dintr-o clădire dezafectată situată pe strada Poienii din Bistrița urmarea unei acțiuni a Poliției Locale Bistrița. Proprietarii clădirii au fost notificați să facă aici curățenie și să monteze un gard.

“În timpul acțiunii, desfășurate în intervalul orar 07.00 – 10.30, polițiștii locali au depistat un număr de 7 persoane dintre care 2 minori, ce ocupau abuziv imobilul sus menționat si au procedat la identificarea acestora. Este vorba de persoane cunoscute că practică apelarea la mila publică.

Polițiștii locali le-au pus în vedere să părăsească imobilul și respectiv zona, în prezența lor. La ora 10.30 aceștia s-au conformat. Au fost relocați în localitatea componenta Viișoara, strada Valea Stegii.

A fost sesizată societatea ce deține în proprietate imobilul de pe strada Poienii căreia i s-au impus: împrejmuirea proprietății și efectuarea operațiunilor de igienizare a imobilului.

Poliția Locală, în colaborare cu Direcția de Asistență Socială, a desfășurat campanii de informare în comunitatea de pe Valea Stegii referitoare la programele derulate cu privire la combaterea cerșetoriei, abandonul școlar sau îmbunătățirea accesului la serviciile sociale iar Primăria municipiului Bistrița a pus la dispoziția copiilor din comunitate ce frecventează unitățile de învățământ din municipiu, un mijloc de transport în comun care să-i transporte la școală, în scopul reducerii abandonului școlar”, a transmis Poliția Locală.

8 comentarii

 • Copii saraci nu au nici o vina ,dar politicieni care o scalda toata ziua cu marirea natalitati , pai avem peste 7 milione de romani in diaspora din cauza ca nu au avut cum sa castige in Romania un trai decent pentru membri familiei, daca ne uitam bine in poza asistatul social serveste cafeluta,pe deget se vede un ghiul mare de aur[romii nu poarta plevuri] iar pe mana stanga un ceas la fel ca a lui Rares Bogdan,probabil in piata o babuta de 80 de ani ingheata de frig cu cativa cartofi sa ai poate vinde, dar e mandra ca nu primeste nimic de gratis.

  20
  3
  • Oare acum când este nevoie de ei unde sunt ” vaşnici ” voluntari de la Leonis , Bistrița Civică şi alte organizați similare ce beneficiază de fonduri de la primărie etc… ?!

   29
   3
  • Sunt în Cocoşu la Căsuța lui Andrei îşi pregătesc banchetul nu au timp de oamenii cu nevoi !

   23
   2
 • Sper că această înprejmuire solicitată să fie făcută cu cap şi să nu întrerupă conectarea auto a străzilor Poieni cu strada Drumul Dumitri Vechi partea de lângă calea ferată astfel să nu se blocheze oraşul şi mai mult.

  15
  1
  • Porțiuea de lângă calea ferată a străzii Drumul Dumitri Vechi trebuie asfaltată urgent . La capătul străzi la intersecția cu strada Poienii sa deschis clinica Total Med cea cea a produs un trafic auto sporit pe stradă ce a dus la un praf de nedescris vara şi noroaie în restul anului.

  • Erată : Spitalul Clinică Hardmed este pe Drumul Dumitri Vechi la intersecția cu Poienii. Total Med este pe 1 Decembrie.

  • Acesul cu maşina la Hardmed se poate face şi de pe strada Poieni care este asfaltată şi betonată ( sunt ceva gropi pe porțiunea betonată ) nu toată lumea trebuie să se înghesuie pe strada Drumul Dumitri Vechi.

 • Fostele clădiri ale CFR-ului de pe strada Poienii sunt necesar să fie demolate ele nu mai au nici-o justificare şi întrebuințare, aproape nimeni nu merge cu trenu. O îngrădire nu rezolvă deloc problema se poate face uşor o gaură în gard pentru aces.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.