Actualitate

Cinci noi blocuri de locuințe pentru tineri vor fi ridicate de ANL în Subcetate

Cinci noi blocuri pentru tineri cu 210 unități locative vor fi ridicate de Agenţia Naţională pentru Locuinţe în cartierul Subcetate din Bistrița, Primăria transmițând în acest sens cu titlu gratuit către ANL un teren de 11.248 mp. Decizia a fost luată în ultima ședință a CL cu 20 de voturi ”pentru”.

În 2014 a fost aprobat Studiul de fezabilitate pentru obiectivul de investiţii „Blocuri de locuinţe construite prin ANL, str. Subcetate – etapa IV, municipiul Bistriţa”.


Obiectivul de investiţii constă atât în construirea a 5 blocuri de locuinţe colective a câte 2 scări şi 42 de unităţi locative pe fiecare bloc, un total de 210 apartamente, cât şi asigurarea utilităţilor necesare obiectivului (energie electrică, apă-canal) şi amenajarea terenului din incintă cu străzi, alei acces, parcări, platforme gunoi, spaţii verzi şi locuri de joacă.

În anul 2016, la solicitarea agenției, pentru ca terenul care face obiectul investiţiei să fie liber de sarcini şi a rezolva problema drumului de servitute, a fost efectuată o dezmembrare a suprafeţei de 12.981 mp, înscrisă în CF Bistriţa nr.52581, în două loturi distincte, respectiv un lot în suprafaţă de 11.248 mp, proprietate privată a Municipiului Bistriţa, care figurează în CF Bistriţa nr.77809 şi face obiectul realizării locuinţelor şi un lot în suprafaţă de 1.733 mp, proprietate publică a Municipiului Bistriţa cu destinaţia de drum.

8 comentarii

  • …..din ce am inteles nu mai fac blocuri cu acoperis, ca in vremea lui ceasca, sev or face moderne…bravo lor,jos palaria.

 • Miște-se!!!! Doar asta ne dorim cu toții!!!!!
  Ideea este ca se misca foarte foarte greuuuu. Noi când plecam de la start, alții nu ca au trecut linia de finiș, sunt pe podium cu medaliile la gat!!!
  Dupa cum bine observi, demersurile sunt din 2016….dar da, postacii, lingatori și lipitori trebuie sa aducă ceva osanale, ca altfel își pierd obiectul muncii!!!

 • bai io nu mai pot de greata!!!!!!!!!!!!!! poi nu de aia merg la serviciu cei din primarie? si din alte institutii? au inventat ei ANL-ul? au inventat ei parcarea? voi chiar credeti ca daca il pupati atata pe dl primar, chiar cerdeti ca saracia din buzunarele noastre dispare? ca salariile oamenilor muncii cresc, ca varsta de pensionare nu va fi la 100 de ani, ca datoria externa atarii nu mai exista????????????? pupatul asta de moaste este bine platit??? prin transferuri sau angajari???? la primarie?? ca se pare ca unii sunt de serviciu sa aplaude faptul ca cei din primarie sa prefectura merga la serviciu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si cum adica nu se mai fac blocuri cu acoperis???????????? :::)))))))))) desteptule de Cristi ! asata ai inteles tu???? aaaaa ca se vor face acoperisuri intr-o apa, sau gen terasa….aaaaa!!! mereti ma …..puneti mana la lucru! nu mai laudati atata ca si-o iau in cap si o sa ne bucuram ca merg la serviciu!

 • Cea mai mare avere a unei tari sunt oamenii.
  De aceea tari ca Anglia se batea atatia ani la rand sa aduca tineri la ei in tara, intr-un final realizam si noi importanta lor.
  Atentia e bine directionata, mai trebuie doar lucrari de calitate.

  • Jiji dragă, o fi averea unei țări oamenii, dar din păcate sunt tot mai multe ființe umane, și tot mai puțini oameni.Comparația cu Anglia, e la fel cum ai compara averea ta, sau pensia mea cu averea lui Jiji Becali. Anglia a fost și mai este un mare imperiu, care avea cele mai mari colonii (Australia, Noua Zeelandă, o mare parte din Africa…), pe cînd biata noastră Românie, a fost mai tot timpul colonia cuiva și a rămas la fel.Tinerii își doresc un loc de muncă bine plătit, un viitor sigur, un sistem de sănătate și educație performant, dar mai ales să fie respectați, nu furați. Ști ceva din cele enumerate, să le găsească în România, unde sloganul este: fie pîinea cît de rea, tot ți-o fură cineva. În privința blocurilor, nu-i rău că se construiesc, dar la modul cum se preconizează scumpirea gazului, curentului electric, a chiriei, a energiei în mod special și avieții în mod general, mi-e frică că vor fugi din ANL-uri și actualii chiriași, cum să mai vină alții.
   PĂREREA MEA !

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS