Actualitate

Cinci tineri răniţi după ce maşina în care se aflau a izbit un cap de pod pe DN 17 D

Cinci tineri din Năsăud, cu vârste între 18 şi 24 de ani, au fost răniţi într-un accident petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică pe DN 17 D în localitatea Feldru, maşina în care se aflau izbindu-se de un cap de pod.

Dispecerul de serviciu de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Bistriţa-Năsăud a informat, duminică, că, în jurul orei două noaptea, cei cinci se întorceau la Năsăud de la o discotecă de pe Valea Someşului Mare.

Potrivit sursei citate, ei se aflau într-un autoturism condus de Dumitru T. (20 de ani) din Năsăud care, din cauza vitezei, într-o curbă, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi a ajuns cu maşina într-un cap de pod.

În urma impactului, şoferul a fost grav rănit, iar ceilalţi patru pasageri, Macedon S. (24 de ani), Ştefan T. (21 de ani), Ionuţ C. (18 ani) şi Octavian R. (24 de ani) au fost răniţi uşor.

„Din cauza faptului că şoferul este grav rănit nu a putut fi testat cu aparatul etilotest ca să vedem dacă a consumat alcool, dar i s-au luat probe de sânge. Cert este că avea viteză şi nu a adaptat-o la condiţiile de drum”, a declarat sursa citată.

Poliţiştii au început o anchetă pentru a stabili cauzele accidentului.

FOTO: arhivă

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.