Social

Cine ar trebui să repare trecerile la nivel peste calea ferată?

Șoferii care au de traversat liniile ferate ce duc spre Valea Bârgăului sunt exasperați de-a dreptul de trecerile la nivel cu calea ferată. Subiectul a intrat și în dezbaterea Consiliului Local Bistrița luna trecută, dar, de atunci nu a fost reparată niciuna.

Consilierul municipal PNL Viorica Calo a fost cea care a semnalat faptul că trecerile la nivel cu care ferată sunt adevărate obstacole.

„Să nu mai vorbim și de carosabil că arată sub orice critică. Domnule primar, vă rog din suflet, gândiți-vă la toți cei care au mașină, toți cei care circulă și nu glumesc când spun că, chiar înjură pe toți cei care sunt la conducere pentru că își distrug mașinile. Vă rog frumos să luați măsuri pentru cele două treceri de cale ferată”, a spus Viorica Calo în plenul ședinței.

În replică, primarul Ovidiu Crețu a spus că SCFR ar trebui să se ocupe să facă trecerile așa cum trebuie.

„Din păcate nu au bani și nu investesc în zona aceasta a noastră. La Năsăud am văzut că au făcut trecerea corespunzătoare. Noi avem prinse străzile respectvie în reparație, și firmele care au câștigat licitația o să facă reparația și pentru trecerea la nivel”, a spus primarul, dar nu a precizat când se va întâmpla acest lucru.

Cine credeți că ar trebui să repare trecerile la nivel peste calea ferată?

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.