Actualitate

Cine este cel mai sexy bărbat de pe planetă în 2012?

Lista Celor mai fierbinţi 101 bărbaţi din lume (101 Hottest Hunks in the World), ediţia inaugurală, alcătuită de revista Heat, a fost dată publicităţii. Vezi cine se află în top!

Fotbalistul englez David Beckham (foto 1-jos) a fost desemnat cel mai sexy bărbat de pe planetă în 2012.

portivul britanic, care are patru copii – Brooklyn, Romeo, Cruz şi Harper – cu soţia sa Victoria Beckham, a învins astfel o serie de bărbaţi celebri de la Hollywood, precum Ryan Gosling (foto 2) şi Ryan Reynolds (foto 3), care au ocupat poziţiile a doua şi a treia.

De altfel, actorii ocupă toate celelalte locuri din primele 10 poziţii de pe această listă: Bradley Cooper, Jake Gyllenhaal, Robert Pattinson (foto 4), Tom Hardy, Johnny Depp (foto sus), Hugh Jackman şi Zac Efron.

Topul a fost alcătuit pe baza voturilor exprimate online de 1.000 de cititori ai revistei Heat, iar finaliştii au fost selecţionaţi de un comitet de experţi din care au făcut parte Carole White, fondatoarea companiei Premier Models, fotograful Nicky Johnston şi Jo Hoare, editorul secţiunii Style din cadrul revistei Heat.

Fiecare bărbat inclus pe această listă a primit o notă, în funcţie de personalitatea lui, talentul pe care îl dovedeşte în profesia sa, sex appeal-ul pe care îl are şi felul în care se îmbracă.

Sursa: Mediafax

Foto: ofcelebrity.net, people.com, topfatlosstrainer.com

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS