Actualitate

Cine este pompierul care a salvat trei cai din incendiul de la Cormaia

Trei cai au fost salvați de un tânăr pompier din Sângeorz-Băi care a intrat, fără să ezite, în grajul din Cormaia, cuprins de un fum dens, și i-a eliberat. Este primul incendiu de amploare la care a participat George Ruști care s-a angajat la ISU Bistrița-Năsăud în luna mai.

”Sprijinit de colegi, care au realizat o perdea de apă, soldat George Ruști de la Stația de Pompieri Sângeorz-Băi a intrat în grajdul inundat cu fum dens și a scos trei cai care riscau să se intoxice din cauza incendiului care cuprinsese imobilul. Cu sprijinul cumnatului proprietarului, cele trei frumoase exemplare au fost scoase la timp și în siguranță.

Este primul incendiul de amploare la care participă tânărul nostru coleg, iar satisfacția salvării unor suflete nevinovate îi dă curaj și impuls pentru intervențiile viitoare.

Pregătirea realizată la începutul carierei alături de colegi și suportul acestora pe timpul intervenției îl încurajează să se perfecționeze și să devină în fiecare zi o versiune mai bună a sa.

Este o poveste cu final fericit, care inspiră tinerii colegi intrați de curând în familia pompierilor militari ISU Bistrița – Năsăud

👩‍🚒Felicitări, Geo, pentru că ai ales cu sufletul, ai ales meseria care îți vine ca o mănușă de protecție!”, a transmis ISu Bistrița-Năsăud.

Deja pe pagina lui de Facebook curg felicitările.

În incendiul de la Cormaia au ars aproximativ 360 de baloți de fân, 28 de tone de fân, 35 mc de material lemnos, 500 kg de grâu, depozitul de furaje în totalitate, pe circa 800 mp, și aproximativ 80% din acoperișul grajdului.  Din fericire, animalele (3 cai și 5 porci) nu au fost afectate de incendiu, acestea fiind evacuate la timp. 

Intervenția a durat mai bine de patru ore, fiind îngreunată de căldura excesivă. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind un trăsnet, informează ISU Bistrița-Năsăud.

3 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS