Actualitate Recomandări

ISU: Cine sunt câștigătorii concursurilor dedicate serviciilor pentru situații de urgență

(FOTO) Marele câștigătoare ale concursurilor serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență, organizate la Bistrița de Inspectoratul pentru Situații de Urgență sunt SVSU Dumitra și SPSU Silvania Internațional Lunca Ilvei.

”Stadionul “Jean Padureanu” din Bistrita a găzduit o competiție strânsă, caracterizată prin fair-play, unde toți participanții au arătat că ultimele luni de pregătire pentru aceste concursuri au format automatisme și sincronizare între membri echipajelor, absolut necesare în gestionarea situațiilor de urgență reale. Serviciile voluntare și private pentru situații de urgență sunt partenerii noștri pe plan local, cei care asigură prima intervenție în foarte multe situații limită, acționază atât în cooperare cu serviciile profesioniste, dar și individual, pentru salvarea vieților oamenilor și a bunurilor materiale”, a precizat ISU Bistrița.

După încrierea în concurs și verificarea îndeplinirii condițiilor de participare, la categoria serviciilor voluntare pentru situații de urgență au început concursurile SVSU Bistrița, Dumitra, Ilva Mare, Șieuț și Livezile. În concursul dedicat serviciilor private pentru situații de urgență au intrat: SPSU Rombat, Stargate, Silvania Internațional și Teraplast.

La finalul celor trei probe – pista cu obstacole, ștafeta 4 X 100 m și realizarea dispozitivului de intervenție, clasamentul general se prezintă astfel:

SVSU: locul 1 – SVSU Dumitra, Locul 2 – SVSU Bistrița, Locul 3 – SVSU Ilva Mare. Mențiune: SVSU Șieuț și SVSU Livezile.

SPSU: locul 1 – SPSU Silvania Internațional Lunca Ilvei, locul 2 – SPSU Stargate Ilva Mică, locul 3 – SPSU Teraplast. Mențiune – SPSU Rombat.

Concurenții au primit diplome și cupe, atât pentru rezultatele individuale, dar și pentru cele obținute pe echipă, la fiecare probă. Câștigătorii celor două categorii – voluntare și private pentru situații de urgență – vor reprezenta județul în etapa superioră, interjudețeană, organizată tot de ISU Bistrița la începutul lunii viitoare.

AICI MAI MULTE IMAGINI.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.