Actualitate Recomandări

Circulație închisă pe str. Aerodromului pentru asfaltare

Primăria Bistrița, care are în derulare execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții ”Drum de acces și utilități aferente Complexului Sportiv Polivalent”, anunță:

  • Închiderea circulației pe sectoare pe str. Aerodromului, inclusiv intersecția cu Valea Ghinzii, în perioada 19.05.2022 – 20.05.2022, când se vor face lucrări de asfaltare.
  • Accesul riveranilor se va putea face din străzile adiacente str. Aerodromului.

Proiectul în valoare de 27 milioane lei, demarat în septembrie 2019 și derulat prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), presupune următoarele lucrări: rețea de alimentare cu apă către Complexul Sportiv Polivalent; rețea de canalizare pe str. Valea Ghinzii până la Complexul Sportiv Polivalent; rețea de colectare apă pluvială; rețea alimentare energie electrică pentru Complex Sportiv Polivalent; asfaltarea străzilor Valea Ghinzii și Aerodromului până în localitatea componentă Unirea și până la Complexul Sportiv Polivalent (cu trotuare pe ambele părți ale străzii, cu pistă de cicliști cu două sensuri de mers), pe o lungime de 3,2 km; iluminat public stradal cu tehnologie LED si cabluri îngropate; calibrarea rețelelor de utilități astfel încât să satisfacă și nevoile locuințelor din zonă.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.