Actualitate

Circulație rutieră închisă pe trei străzi din Bistrița pentru asfaltare

La Bistrița se vor realiza lucrări de refacere a suprafaței asfaltice pe tronsonul de drum cuprins între str. Albert Berger intersecție cu str. Mihail Kogălniceanu și str. Albert Berger intersecție cu str. Ecaterina Teodoroiu.

Astfel, marți 21 mai, circulația rutieră va fi închisă pe străzile Albert Berger, Ecaterina Teodoroiu și Mihail Kogălniceanu, aflate în zona centrală a Bistriței, informează municipalitatea.

Conducătorii auto sunt rugați să dea dovadă de înțelegere și să folosească rute ocolitoare.

5 comentarii

 • Oare de ce nu asfaltati si bucata de drum din piatra din Piata Mica pana in Albert Berger. Nici nu stiu ce va deranjaza asa tare Ec. Teodoroiu. Mai bine faceati V. Alecsandri….

  15
  3
 • În 4 ani de nu sa putut asfalta sa tras de timp de pe o stradă pe alta, acum în ultima lună devenim harnici: să arătăm fraierilor ceam făcut doar îi mai prostim 4 ani.

  6
  5
  • Tu n-ai învățat să scrii în 8 ani (că mai multe clase n-ai), cum te aștepți să asfalteze un întreg oraș în 4 ani? Nu știi să scrii, dar te pricepi la administrație. Stai în banca ta și vezi-ți de trafaletul tău.

   1
   7
 • Cum spunea acest primar la altă gogonată ‘ Bistrițenii trebuie să se amuze ‘ 😉. Ia auzi străzi în zona Centrală 🤣 , Centru Bistriței sa mutat de mult pe Calea Moldovei să-i spună cineva primarului că numai el nu a aflat.

  7
  1
 • Zidul Cetății este cea mai veche și valoroasă parte a Bistriței .
  Zidul cumva a reușit să scape tuturor dezastrelor, pe porțiuni a reușit să scape de decretul pricipelului Austriac carea vrut să-l dărâme integral, a reușit să scape furiei comuniștilor însă se pare că nu reușește să scape de acești noi administratori inconștienți ai orașului. Zidul Cetății trebuie restaurat și pus la adevărata valoare printr-un sistem de lumini monumental. Pentru protejarea lui trebuie interzis accesul autovehiculelor pe străzile Dogarilor, Mihail Kogălniceanu, Ecaterina Teodoroiu și Barbu Lăutaru, și trebuie încurajat pe aceste străzi doar accesul pietonilor și bicicliștilor, împreună cu pista de biciclete și aleia de pe valul de pământ de apărare din Parcu Mare vor face o buclă agreabilă de plimbare cu bicicletele și pietonală. Aceste străzi pot fi incluse în traseul Turistic de timp Urme de Pași numit ” Pe urmele Cavalerilor ” care cuprinde străzile Dogarilor-Mihail Kogălniceanu- Ecaterina Teodoroiu-Barbu Lăutaru-C R Vivu-Bisticioarei-Crinilor-I Slavici- Subcetate până la ruinele primei Cetăți a Bistriței de pe Dealul Cetății acolo unde se vede acum antena de telefonie mobilă.
  https://www.youtube.com/watch?v=pVN89ZQt0hQ

  5
  1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.