Actualitate

Circulație restricționată și apoi închisă la intersecția străzilor Ghinzii – Valea Jelnei

În vederea finalizării execuției de amenajare și sistematizare a circulației la intersecția dintre strada Ghinzii cu strada Valea Jelnei, lucrări care constau în turnarea stratului de uzură la obiectivul de investiții ”Consolidare DJ 173, suprapunere cu strada Valea Jelnei între km 1+168 si km 1+320 în urma alunecărilor de teren”, municipalitatea aduce la cunoștință cetățenilor:

1. Restricționarea circulației la intersecția străzii Ghinzii cu strada Valea Jelnei, vineri 22 iulie.

2. Închiderea circulației la intersecția străzii Ghinzii cu strada Valea Jelnei, între orele 8.00 -12.00, sâmbătă 23 iulie.

În acest sens, toți participanții la trafic sunt rugați să dea dovadă de înțelegere și să respecte noile reglementări cu privire la restricționarea circulației.

Lucrările pe Valea Jelnei sunt realizate de firma CML.RO în cadrul obiectivului de investiții ”Consolidare DJ 173, suprapunere cu strada Valea Jelnei între km 1+168 și km 1+320 în urma alunecărilor de teren”, cu bani de la bugetul local, și includ o deviere pentru podețul spre Ghinda, cu toaletarea vegetației și introducerea de tubulatură, dar și 25 de noi locuri de parcare în zonă, inclusiv amenajarea suplimentară a unui trotuar. Această porțiune din DJ 173 va redeveni un drum pe două sensuri. Valoarea investiției este de 1.472.532 lei, fără TVA.

6 comentarii

  • Drumul spre Jelna pe când o sa l reabilitați domnule Turc? Am văzut ca la domnul Dolha in poarta s a pus o galma stradală, aia s-a putut face , pe ce baza legală??? Mai sus de domnia sa drumul sta sa se rupă pe in tronson de 500 m, mai exact pana in vârful dealului Jelna. Zona aia de drum e plin de denivelări si șanțurile sunt inexistente pe partea drapată a carosabilului, iar la prima ploaie e plin de pietre in drum?

  • Mai mult la cca 300 m mai sus pe dreapta au permis saparea unui deal care la primele ploi va face sa cada tot dealul in drum. Astia din primarie pe ce planeta sunt? D-lor jurnalisti faceti o investigatie si vedeti cum arata dealul acolo si verificati cine a permis saparea unui deal din argila? Pe ce studiu geotehnic se bazeaza aceasta lucrare? Este permis asa ceva?

  • Dar harnicii ăștia de constructori, nu stiu sa lucreze și seara-noaptea, ca prin alte orașe? La Cluj încep seara și dimineața sunt gata pe zona in care își planifica lucrările! La noi o tamdaleala și jeluiala permanenta , cât le este de greu. Când ai o asemenea Primărie cu “specialiștii “ lor doar la promisiuni și povesti, constructorii fac ce vor. Pe banii noștri, ai contribuabililor!

    • Axest mod de a nu deranja constructorul si de a nu se impune in caietul de sarcini masuri care sa nu deranjeze cetateanul e specific partii contractuale ce ….”are ceva pe suflet”

    • Sunt foarte curios cum ar fi ca o firma de construcții sa lucreze noaptea în oraș într un cartier, ca tot vad ca sunteți de acord cu ideea asta. Crezi ca utilajele se pot pune pe vibrator sau cum.? Îți este simplu sa vorbești ca peste zi le auzi foarte puțin probabil ca ești la locul de munca. Cam cât disconfort ar crea pentru cetățeni după o zi de munca sa transportam materiale, excavatoare, piconari etc. Și dacă tot vorbiți de Cluj am avut ocazia sa lucrez la doua firme de ctii care reabilita străzi în oraș. Țin sa te anunt ca în 5 ani de zile am lucrat într o singura noapte, asa ca mai lasă basmele. Privește realitatea

  • orice se face exista cartitori…Asa e romanul .Bun de dat din gura, dar de facut ,nimic.
    Doar de dat din gura ca o baba cufurita!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS