Actualitate Recomandări

CJ a premiat cei mai buni elevi la Bac și Evaluare, sportivii și antrenorii anului

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud i-a premiat pe elevii care s-au clasat anul acesta pe primele trei locuri la examenele de Bacalaureat și Evaluare Națională, pe sportivii care au obținut performanțe la competițiile internaționale (sporturi olimpice) și pe antrenorii lor cu sume de bani în valoare totală de peste 83.000 de lei.

”Felicitări tuturor pentru rezultatele obținute. Suntem deja la a 10-a ediție, nici nu mi-am dat seama că a trecut atât de mult timp de când am început să premiem performerii în educație și sport. Consiliul Județean face eforturile necsare pentru a stimula performanța. Vă arătăm astfel că vă prețuim și că suntem mândri de dvs. Mă bucur pentru notele foarte mari pe care le-ați obținut la Bacalaureat și Evaluare și că faceți parte din categoria celor care au înțeles că aceasta este varianta de succes, care v-a adus și vă va aduce în continuare satisfacții. Sunt mândru și de sportivii care au arătat că atunci când muncești se poate. Ați obținut rezultate foarte bune la campionate mondiale și europene, ați adus medalii și ați pus numele județului în titluri de ziare. Vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți”, le-a transmis premianților președintele CJ Radu Moldovan.

I-au mai felicitat pe elevi, sportivi și antrenori inspectorul școlar general Cristian Nicula, directorul DJST Bistrița-Năsăud, Annamaria Antal, vicepreședinții CJ Camelia Tabără și Ciprian Kecskes-Simionca.

Premiile acordate:

Luni au fost premiați la Sala Polivalentă 197 de elevi care au obținut performanțe la olimpiadele școlare județene și naționale și cei 155 de profesori care s-au ocupat de pregătirea lor.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.