Actualitate Politică

CJ la turaţie maximă! Consilierii au ridicat mâinile de 14 ori votând câte un proiect pe minut

Şedinţa Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud s-a derulat, miercuri, într-un ritm aproape ameţitor. În mai puţin de un sfert de oră, aleşii au votat în favoarea a nu mai puţin de 14 proiecte propuse de preşedintele CJ Emil Radu Moldovan. Grăbiţi probabil să plece în campanie sau în minivacanţa de 1 Mai, consilierii nu au avut nimic de spus nici la "Diverse".

Cu toate că sistemul de vot electronic din sala mare a Palatului Administrativ este defect, consilierii judeţeni nu au avut o problemă să ridice mâinile o dată pe minut,  votând într-un ritm alert cele 14 proiecte aflate pe ordinea de zi. Şedinţa, care a început la ora 14.00, CJ 6s-a încheiat la ora 14.14, ceea ce înseamnă că a fost aprobat un proiect pe minut.

Ca şi în alte dăţi, USL a funcţionat „ca unsă”, liberalii şi social-democraţii aprobând toate proiectele iniţiate de preşedintele CJ, Emil Radu Moldovan. Doar PDL s-a mai abţinut pe ici, pe colo prin Monica Săsărman. Consilierii judeţeni nu s-au întins prea mult nici la vorbă, prim-vicepreşedinţii PDL Bistriţa-Năsăud Eugen Curteanu şi Florin Urîte având de făcut doar mici observaţii pe marginea execuţiei bugetare, dar nu foarte critice probabil ca să nu creeze tensiune în toiul campaniei electorale.

Destul de grăbiţi, consilierii judeţeni au plecat din sală imediat ce s-au scurs cele 14 minute, dovadă că fiecare are diverse obligaţii pe linie de partid pe care trebuie să le onoreze.

Pe de altă parte, şedinţa de un sfert de oră le-a picat la fix angajaţilor de la CJ care se pregătesc de minivacanţa de 1 Mai. Bugetarii sunt liberi până luni şi se pot distra în zilele libere oferite de Guvern.

AICI găsiţi toate proiectele aflate pe ordinea de zi, aprobate de majoritatea PSD-PNL-PC şi PP-DD pe alocuri şi cu aportul PDL.

CJ 2 CJ 3 CJ 4 CJ 5

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS