Actualitate

Ovidiu Creţu: De 1 şi 2 Mai micii vor fi gătiţi practic în afara parcului, să nu mai existe îngrijorări

Primarul Ovidiu Creţu a precizat că gazonul din Parcul Municipal nu va fi afectat de desfăşurarea manifestărilor de 1 şi 2 Mai, deoarece prepararea micilor se va face în incinta stadionului, nu pe iarbă. După o intervenţie a preşedintelui PER Bistriţa, Marius Bălan, edilul a spus că PER îşi face astfel campanie electorală.

”Pentru că există îngrijorări referitoare la starea gazonului de 1 şi 2 Mai, precizez că cei care vor prepara mici îşi vor instala standurile şi grătarele în incinta stadionului, pe aleea care duce la Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport, deci în afara parcului practic. În parc, în faţa terenului sintetic vor fi amplasate mese şi umbrele, nu se va găti acolo. Partea culinară va continua şi în 2 Mai, de Ziua Tineretului, când vom avea jocuri şi concursuri, iar seara pe pietonal un concert pentru tineret, cap de afiş Corina”, a spus Creţu.

La interpelările de dinaintea şedinţei Consiliului Local, preşedintele PER Bistriţa, Marius Bălan, le-a transmis consilierilor să aloce prin hotărâre de CL 340 sau 684 de lei, după caz, în funcţie de preţul clemelor, 2 sau 4 lei, pentru prinderea de arbori a plăcuţelor indicatoare spre secţiile de votare. ”Nu e normal pentru un oraş european să vedem plăcuţe bătute în cuie de arbori. Domnilor consilieri, nu mai faceţi figuraţie şi votaţi o hotărâre de aprobare a acestei sume, o mare minune pentru municipiul european”, a spus Bălan.


Preşedintele PDL Bistriţa, consilierul local Gheorghe Tuţă, s-a arătat deranjat: ”Resping afirmaţia că facem figuraţie aici”.

Primarul Ovidiu Creţu a reacţionat şi el: ”Nu e normal ca prin astfel de afirmaţii PER să îşi facă campanie electorală. Cetăţenii care primesc dreptul de a luat cuvântul trebuie să se refere doar la proiectele de pe ordinea de zi, conform legii. Altfel, oricine poate vorbi de două cuie ruginite şi să îşi facă campanie electorală. PER este reprezentat în Consiliul Local şi poate transmite mesajele prin consilierii săi”.

3 comentarii

  • mai bine i-ar face la el in curte. ca sa nu mai fie nici o ingrijorare . in legatura cu cuiele………lu Balan, are dreptate dar mai bine ar fi fara nici un indicator.

  • fiindca dupa atitia ani de votare cred ca astia sint ca ,,oile,, stiu unde sa mearga sa voteze, se iau unii dupa altii,dupa miros.

  • ce tupeist e primarul…tot PER isi face campanie ca primarul psdist imparte mici si altele ,printre altele,sub emblema psd-ului

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS