Actualitate

CJ: Solicitare de emitere a acordului de mediu pentru bază sportivă Tip 1

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a depus solicitare de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Construire bază sportivă Tip 1 – localitatea Unirea”.

În cadrul Complexului Sportiv din Wonderland – Unirea, este propusă și realizarea unei baze sportive Tip 1 cu bani de la Guvern, prin Compania Națională de Investiții.

2 comentarii

 • Asta inseamnă să nu stii ce vrei. La sfârsitul anului trecut CJ a solicitat emitere a avizului de mediu pentru PUZ Complex Sportiv în Unirea, constand din sală polivalentă, pistă de atletism, terenuri de sport, valoarea totală a investiției fiind de 96 milioane lei (20 de milioane euro). Iată că la mai putin de 2 luni , acelasi CJ solicită din nou emitere a acordului de mediu, de data asta pentru proiectul ”Construire bază sportivă Tip 1 – localitatea Unirea”. In fond , ce se intelege prin BAZĂ SPORTIVĂ DE TIP 1.
  Este vorba de o suprafața minimă de teren necesară construirii bazei sportive, de aproximativ 13.202 mp (dimensiuni minime lungime 164m, lățime 80,5m)
  Baza sportivă de tip 1 constă in următoarele amenajări:
  – Teren sportiv fotbal dimensiuni omologate UEFA și FRF cu dimensiuni 105m x 68m cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori;
  – Teren sportiv mic ce va fi tușat pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis și va avea dimensiunea de 20m x 40m;
  – Clădire vestiare și administrativă;
  – Parcare autovehicule și autocar.
  Evident, nici vorbă despre acea aberatie nastrusnică de construire a unui stadion cu 12.000 de locuri.
  De aceea, era mult mai inteligent ca după atâtea bâlbâieli CJ să fi optat pentru realizarea
  unui complex sportiv la Unirea, care ar trebui sa includa terenuri si dotari pentru practicarea sportului de mase dupa modelul Complexului sportiv Gheorgheni din Cluj -Napoca, care a fost realizat in 2016, cu finantare de la guvern prin CNI.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS