Actualitate

Claudia Rostaș se confruntă cu primele probleme la ”Survivor România”

Claudia Rostaș a intrat în conflict cu echipa ”Războinicilor” din care face parte în concursul ”Survivor România”. Tânăra, care a crescut în Centrul de Protecție a Copilului Beclean, s-a supărat după ce a pierdut punctul în fața Elenei Gheorghe, scrie Kanal D, televiziunea care difuzează concursul.

”Deși colegii ei i-au spus că trebuie să așeze piesele puzzle-ului pe rând și că trebuie să aibă răbdare, Claudia s-a enervat și a spus chiar că se bucură că pierdut punctul. Replica nu a întârziat să apară, colegii ei spunându-i că va pleca în curând acasă” notează Kanal D.

Claudia Rostaș este descrisă drept ”o fire ambițioasă, empatică, retrasă, dar și o adevărată luptătoare care a fost supusă, de-a lungul timpului, la adevărate teste dramatice ale vieții”: ”În ciuda experiențelor traumatizante prin care a trecut, Claudia și-a păstrat zâmbetul și încrederea în oameni”.

Povestea de viață a ”războinicei” Claudia Rostaș, în vârstă de 28 de ani, s-ar putea transpune într-un scenariu dramatic de film. Înainte de a pleca în Republică Dominicană, pentru a-și testa limitele în competiția Survivor Romania, Claudia Rostaș a oferit un interviu în care a povestit cele mai grele încercări ale vieții. A fost abandonată la naștere de părinți, a ajuns în grija statului în ceea ce ea numește ”Orfelinatul groazei” de la Beclean, unde fiecare zi era o adevărată luptă pentru supraviețuire.

”În ciuda tuturor greutăților întâmpinate, aceasta și-a păstrat credința în oameni și în bine. Tânăra povestește despre experiență dramatică trăită în orfelinat, amintindu-și despre acea perioadă că o viață trăită în jungla” cu lipsuri și bătăi îndurate zile întregi”, mai notează Kanal D.

https://www.facebook.com/survivorromania.oficial/posts/161806685260248?__xts__[0]=68.ARDiRzDB77NSYDjDwCoPdRgOEyTE6qMdao-3eygPjaxxQ6Ze6JMP9kXuWOfprFjSfAOaCtIGVAhdCCLKblm9RUAKO0EIaDoMdMA2vbjlqf3YuKKmEP5XhQCY46oBfprVn6q5Lnb2lP8tKd2ogi2kj5KOwfOzGu00k11nQQq2pGba6-I9EDAQsNn_uiJi_lMoEll1MH8mji4YA3ieIa4469NiH_vtkGLsizp_bH-AS4niDv7KScSPqabzvus7SNT2u6uNlHqR8S_yTwiDtgWZhJDB-_vXT5ulzN4Rr_Xk4324B-8mDiFp2pfJBxCHec77yKHujm3xwwYrHPwPIb10-k0&__tn__=-R

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.