Actualitate

Leoni vrea să angajeze 200 de muncitori necalificați

Leoni caută 200 de muncitori necalificați pentru fabrica de cablaje auto din Bistriţa, potrivit informa­ţi­ilor de pe site-ul Agenţiei Judeţeane pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa-Nasăud.

Aceștia vor lucra la asamblarea şi montarea pieselor. Leoni mai are disponibile și alte locuri de muncă: magazineri (14), ingineri electronişti (4), ingineri pro­duc­ţie (2) sau tehnicieni mentenanţă (3).


Leoni oferă angajaţilor diferite traininguri de for­ma­re profesională pentru toate poziţiile din cadrul com­pa­niei, cum ar fi soft skills şi cursuri de limbi străine, conform in­formaţiilor de pe site-ul companiei.

Leoni este unul dintre cei mai mari an­gajatori din România și din Bistrița-Năsăud.

În prezent, AJOFM Bistrița-Năsăud are în OFERTĂ 398 de locuri de muncă vacante.

8 comentarii

  • Acum un an si ceva au dat in somaj ,exact ce doresc acum ,magazioneri ,tehniceni mentenanta,ingineri. Se joaca cu personalul angajat cum doresc pt. ca „cineva ” le tine spatele….

  • ce vreti? firma straina, politica liberala!!!! asta este!!! salarii mici, profituri mari, bani scosi din tara! aceasta este reta secretului! de ce sa ii obligi sa pastreze o parte din capital in tara???

  • Bună! Lucrez la Leoni de 14 ani și sunt mulțumită Salariile sunt mici datorita guvernului României Sunt mulți care comentează și în fabrica dar nu ne tine nimeni cu forța în Leoni Se angajează,stau ceva timp își dau demisia, pe urma iar vin în Leoni Sunt persoane care s au reangajat de câte trei, patru ori Oameni care nu au posibilitatea sa facă naveta, vin din toate colturile județului, sunt mulțumiți Cei nemulțumiți sunt capsunari din străinătate care fac comparație între salariile de acolo și salariile din tara Salariile din Leoni zic și eu mici dar sunt și în Bistrița și mai mici salarii plus sa plătești și naveta

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS