Sport

Clubul Gloria va primi, zilele următoare, cinci sute de mii de lei de la Primăria Bistrița

Clubul Gloria Bistrița va primi, zilele următoare, cinci sute de mii de lei de la Primăria Bistrița, jumătate din suma prevăzută în contractul de asociere pe care clubul l-a semnat cu municipalitatea pentru returul campionatului 2010-2011.

Primarul Bistriței, Ovidiu Crețu (PSD), a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că, de îndată ce reprezentanții clubului vor aduce actele pentru decontarea banilor, aceștia vor intra în conturile ACF Gloria 1922 Bistrița, procedura fiind una de zile.  

„Le dăm bani celor de la Gloria cât de repede posibil. Aștept să vină cu decontul și le dăm banii. Nu putem da odată toți banii. Vom da 500.000 de lei în prima etapă și eșalonat restul sumei (de un milion de lei pentru returul campionatului – n.r). E clar că trebuie să sprijinim clubul să iasă din situația aceasta delicată. Noi plătim ce avem prevăzut în contractul cu ei”, a declarat Ovidiu Crețu.

În luna februarie a acestui an, întrnit în ședință ordinară, Consiliului Local Bistrița a aprobat susținerea financiară a activității sportive desfășurate de Asociația „Club Fotbal Gloria 1922“ Bistrița, cu un milion de lei pentru returul campionatului 2010-2011. În baza contractului, ACF Gloria 1922 și-a asumat obligația să claseze prima echipă de seniori pe unul din locurile I – XII, în prima ligă de fotbal a FRF/LPF, echipa a doua pe unul din locurile I-VI în competiția în care participă, iar echipele de copii și juniori pe locurile I-VI în competițiile în care participă.

Primăria Bistrița nu a putut vira, până acum, banii în contul ACF Gloria Bistrița din cauza litigiului pe care clubul îl are cu Elba Timișoara, firma care a montat instalația de nocturnă, lucrare pentru care nu a încasat toți banii cuveniți.

Elba a încercat să pună sechestru pe conturile municipalității, dar Primăria Bistrița a contestat măsura motivând că nu are nicio relație contractuală cu societatea.

Oidiu Crețu a spus că, în ultimele zile, Gloria a căzut la un acord cu Elba, așa încât municipalitatea poate vira banii.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS