Sport

Radu Moldovan: Să avem grijă de Gloria

Purtătorul de cuvânt al PSD, deputatul Emil Radu Moldovan, a declarat că municipalitatea trebuie să ajute clubul de fotbal Gloria, un etalon pentru Bistrița.

”Domnul primar e mai puțin politician și mai mult om de administrație. De mic mergeam la Gloria, stăteam în tribuna oficială, eram și sunt în continuare prieten cu Ioan Horoba, care acum este director în altă parte. Domnul primar e mai popular decât mine, e obișnuit să stea în tribuna a doua, acolo unde stau de obicei oamenii care lucrează în zona industrială.

Problema stă în felul următor: s-a aprobat în această primăvară un contract (n.r. – între primărie și clubul Gloria) care încă nici n-a apucat să fie onorat. Vorbesc ca și chibiț, era un contract nerealist, știm cum a terminat Gloria turul, era clar că Gloria nu prea poate ajunge în primele 12, conform obiectivului scris acolo. Clauza aceea de obiectiv nu cred că poate avea un efect juridic asupra unui contract. Campionatul se termină, e gata, nu putem da bani decât pentru activitatea viitoare. Sunt foarte mulți bistrițeni care spun să facem una sau să facem alta, dacă să dăm bani la Gloria sau să asfaltăm străzile la mine la bloc, unde mă înjură toți vecinii că sunt gropi pe stradă, iar eu bolborosesc singur când dau cu roata în groapă.


Eu cred că trebuie să avem grijă de acest etalon pentru Bistrița, clubul de fotbal, care s-a aflat mereu într-o companie selectă, Gloria fiind, alături de Steaua și Dinamo, echipa care n-a retrogradat niciodată de la promovarea în Liga I. Aici au venit echipe mari, precum Fiorentina sau Zaragoza. Jean Pădureanu a făcut enorm pentru acest municipiu”.

La rândul său, primarul Ovidiu Crețu a spus: ”Probabil va trebui să intrăm în ședință de consiliu să modificăm contractul”.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS