Sport

Gloria a terminat pe 14

În ultima etapă a ediției 2010/2011 a Ligii I, Gloria Bistrița a pierdut sâmbătă 21 mai, în deplasare cu Victoria Brănești, scor 0-2 (goluri B. Oprea 29 și Zuluf 32).

11-le folosit la Chiajna în meciul cu Victoria Brănești: Albuț – Tudose, Szukala, V. Năstase, I. Costache – Anton, Nalați – Săceanu (Predescu 52), Băjenaru, C. Petre (Pădurariu 64) – Curtuiuș (Pasenciuc 68).

Echipa antrenată de Nicolae Manea s-a clasat în final pe locul 14, cu 35 de puncte, și se va alinia și în sezonul următor la startul Ligii I.


Gloria scăpase de emoții în etapa precedentă, după 1-1 cu Universitatea Craiova.

Gloria Bistrița, care va împlini 89 de ani de existență în data de 6 iulie, nu a retrogradat niciodată în eșalonul secund, performanță pe care au mai reușit-o doar echipele bucureștene Steaua și Dinamo. Ediția viitoare de campionat, care va începe în 22 iulie, va reprezenta al 22-lea sezon al Gloriei în Liga I.

„Păcat că am încheiat campionatul cu o înfrângere. Mă așteptam la asta după ce i-am văzut pe băieți deconectați după meciul cu Craiova, obiectivul nostru fusese atins, cel de salvare de la retrogradare. Ei au avut o ambiție în plus față de noi, au vrut să-și facă baremul. Pentru noi a contat doar impresia artistică. Per ansamblu Gloria a dominat jocul, culmea ei în repriza a doua au ajuns o singură dată la poartă și era să ne dea din nou gol. Una peste alta e o victorie meritată, pe fondul unui joc al nostru care a contat doar pentru impresie. Am avut o dominare sterilă fără eficacitate, fără nimic. Bine că am încheiat anul, pentru că am avut emoții, mai ales în ultimul meci, cu Craiova. Cu Craiova, dacă ne-am fi prezentat ca astăzi ne-ar fi trimis în Divizia B.

Am încheiat un sezon foart greu, cel puțin de la venirea mea fiecare meci a fost o finală. Am reușit să evităm retrogradarea, ceea ce mă bucură, dar în același timp trebuie să ne gândim că trebuie să ne întărim lotul, pentru că în condițiile actuale din ce am văzut azi ne mai trebuie jucători pentru a face față anul care urmează”, a declarat antrenorul Nicolae Manea.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS