Social

Clubul Lions Bistrița a împărțit peste 1.900 de ”borcane ale bucuriei” (FOTO)

Membrii Clubului Lions Bistrița au împărțit 1.944 de borcane de piure de biscuiți, banane și lapte pentru sugari și copii familiilor defavorizate din județ. Donația în valoare de peste 1.300 de euro a venit din partea Clubului Lions Decan București, anunță organizația pe Facebook.

”Borcanelele bucuriei

Deși în contextul pandemiei speranțele de a desfășura activități consacrate deja în cadrul Lions Club Bistrița păreau să pălească, iată că am reușit să ne organizăm totuși cu câteva proiecte de suflet.

Pe lângă Târgul de Purici, unul dintre proiectele noastre vedeta, am reușit și anul acesta să ajutam comunitatea cu 1.944 de borcanele de piure de biscuiți, banane și lapte pentru sugari și copii.

Borcanelele au fost oferite de colegii de la Clubul Lions Decan București, prin grija viceguvernatorului 2, Ciprian Iosep. Nu a fost ușor să ne organizăm eficient în acest context, însă împreună cu colaboratorii noștri am reușit să aducem în luna noiembrie un sprijin câtorva familii din medii defavorizate și unor copii cu nevoi speciale ceea ce este un succes pentru noi!”, a spus președintele Lions Club Bistrița, Sorin Bălan.

Medicul stomatolog Marius Nicolae Pop, inițiatorul proiectului și membru Lions Club Bistrița, și-a manifestat încrederea ca, anul ce urmează, va putea fi mult mai consistent în materie de donații pentru acești copii cu nevoi speciale: „Orice fel de sprijin este binevenit pentru acești copii, iar acesta este al doilea an în care ne încăpățânam să le fim alături”.

Comisia pentru alimentație din partea Clubului a fost reprezentată de Gilda Szasz, Marius Nicolae Pop și Sorin Bălan.

Clubul a mulțumit pentru colaborare Primăriei Bistrița, DGASPC Bistrița, Fundației Inocenți Bistrița și Asociației de Ajutorare a Copiilor Benita.

Valoarea totala a proiectului este de 1.322 de euro, respectiv 6.425 de lei.

https://www.facebook.com/LionsBistrita/posts/4296451760370702

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS