Social

Clubul Lions Bistrița va împărți peste 500 de pachete înainte de Crăciun

Clubul Lions Bistrița continuă campania ”Povestea de Crăciun”, 558 de pachete urmând să fie distribuite în săptămâna dinaintea marii sărbători a Nașterii Domnului. Cadourile vin ca donație din partea Liceului Teoretic ”Radu Petrescu” Prundu Bârgăului.

”Campania ”Povestea de Crăciun” continuă! Spiridușii Moșului vor aduce și în acest an bucurie copiilor, adulților și bunicilor mai puțin norocoși decât noi.

Liceul Teoretic ”Radu Petrescu” din Prundu Bârgăului ne-a sprijinit în acest sens donând 558 de pachete cu alimente, rechizite, dulciuri și produse de igienă personală.

Mulțumiri din inimă pentru coordonarea acțiunii doamnelor profesor Cornelia Pugna și Batîș Mihaela, domnului director Liviu Ușeriu și doamnei director Albu Mărioara! Elevi empatici, cadre didactice minunate, voluntari harnici și părinți implicați!

Pachetele vor pleca săptămâna viitoare spre centrele de bătrâni de la Nușeni și Budacu de Jos, Asociatia de Nevăzători Bistrița, Asociația persoanelor cu deficiențe de auz Bistrița, AFI Profamilia, Preventoriul Ilișua, copiilor de la Mănăstirea Piatra Fântânele, Parohiilor din Prundu Bârgăului și Șintereag, CSEI Lacrima și familiilor aflate în dificultate din județul nostru”, a precizat Clubul Lions.

1 comentariu

  • Felicitari tuturor membrilor de isprava din Clubul LIONS pentru aceasta atitudine crestineasca.
    Bravo voua !
    Sarbatori frumoase !

    18
    5
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS