Actualitate Recomandări

CNAM: În an centenar, Ardealul, Moldova și Țara Românească citesc împreună

În data de 12 octombrie, între orele 12.10 – 13.00, va avea loc în trei licee din țară proiectul ”Uimește(te)! Citește!”. Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” Bistrița, în parteneriat cu Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Hârlâu, județul Iași, și Colegiul Național ”Mircea cel Bătrân” Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea, vor derula activități de lectură simultan.

”În an centenar, Ardealul, Moldova și Țara Românească citesc împreună. Evenimentul se dorește a fi, la cererea elevilor, o reeditare a celui de la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” din anul școlar anterior, care a avut un real succes, la un alt nivel. Proiectul își propune antrenarea celor trei mari regiuni ale țării într-o activitate care să se desfășoare în același timp, în cele trei mari licee, pe parcursul unei ore de curs, în ideea de a uni și urni prin lectură! Activitatea se adresează exclusiv elevilor de liceu”, spune prof. Aurelia Hîruța de la CNAM.

1 comentariu

  • Măcar prin lectură să fim uniți, că prin căi ferate și autostrăzi, cu politrucii de felul celor din ziua de azi, ne mai trebuie 100 de ani.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS