Actualitate

CNLR a primit Ordinul Meritul pentru Învățământ în grad de Cavaler

Președintele României, Klaus Iohannis, a conferit Ordinul Meritul pentru Învățământ în grad de Cavaler Colegiului Național ”Liviu Rebreanu” din Bistrița ”în semn de apreciere pentru rezultatele importante obținute în procesul de formare intelectuală și umană a tinerelor generații, demonstrând astfel calitatea învățământului preuniversitar românesc”.

Festivitatea de decorare a avut loc la Palatul Cotroceni.

Distincția a fost înmînată de președintele Klaus Iohannis directorului Colegiului Național ”Liviu Rebreanu”, Monica Halaszi.

Cu ocazia Zilei Naționale a României, președintele a decorat persoane și instituții din mediul educaţional, sanitar şi de cercetare. ”Vă felicit şi trebuie să vă spun că mi-a făcut mare plăcere să vă decorez. Cu ocazia sărbătorii naţionale, am decis să acord aceste distincţii persoanelor, respectiv instituţiilor, dar cum persoanele sunt parte din echipe în instituţii şi instituţiile sunt conduse de echipe şi persoane, cred că vă daţi seama că, în realitate, reprezentaţi astăzi întregul mediu în care vă desfăşuraţi activitatea. În acest sens, felicitări dumneavoastră, colegelor şi colegilor dumneavoastră, elevelor şi elevilor cu care lucraţi! Vă doresc multă sănătate şi un călduros La mulţi ani!”, a transmis președintele Klaus Iohannis.

7 comentarii

 • Clampaule,Hantii,ti ai batut joc de neamul tau de sasi,ne ai fentat sa te votam,cand colo tu erai mana in mana cu ciuma rosie,cu securitatea!!Acum murdaresti si CNLRul bistritean cu caracterul tau jegos !!

  36
  20
  • Așa printre rânduri îmi dau seama că ești USR-ist, ce-mi place că ți-ai luat plăcuța suedeză înapoi !
   L-ai votat pe turnătorul Petrov de două ori și pe sasul puturos de două ori, acum la următoarele alegeri ar fi cazul să stai dracu acasă că ai mână proastă și aduci și ghinion!

  • Despre care liceu este vorba oare?nu cumva e ăla de pe bulevard care e cu schele de când era Paposul vizavi?ce ritm, ce viteză, Dorel e chiar invidios, au reparat prima dată gardul pe urmă au intrat cu drujba în grădina D-nului Gubeș fie iertat iar acuma primesc titluri de „Mis”…dubios grup, dubios!

   18
   10
 • Fantastic! Stiintifico fantastic!
  Sa premiezi prostia de la catedra, cam da cu virgule…..
  Nu ma refer la aia cu poeziile…
  Ma refer la femeia care maxim ar fi putut preda cat fac 1+1 la scoala speciala. Oricum un inalt salt pentru ea, de la agricol in CNLR.
  Johanis asta este un mare dezastru! Ce realizari poate premia!!!! Asta da realizare!
  Cred ca ea nu poate crede asa ceva, sigur crede ca viseaza sa fii atat de pe langa matematica si sa te trezesti premiata.
  Asta da realizare!
  Pentru noi, vai de curu nostru….
  Se poate orice!

  7
  8
 • Un mediocru ce poate premia? Doar un mediocru.
  Din peisaj lipseste Fulga, dar sa nu uitam ca ea a fost premiata de cele mai multe televiziuni atunci cand a fost filmata de catre un elev, cu camera ascunsa….

  4
  3
 • Ceremonia a durat 30 de secunde, și a avut mare noroc, că l-a prins accidental pe . Werner în țară știut fiind că a fugit repede în Dubai după paradă. Mai nasol a fost că era venit nervos de la paradă unde a dat iar cu paltonul de pământ, iritat că n-a participat niciun avion privat.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.