Recomandări Social

Colibița Folk Fest: ”Sărbătoarea sufletului pururi tânăr”, în 16-17 august

În mai puțin de zece zile, iubitorii muzicii folk sunt așteptați la Colibița, pentru cea de-a VIII-a întâlnire cu ”sărbătoarea sufletului pururi tânăr”: Colibița Folk Fest 2019.

În seara de vineri 16 august, după secțiunea Open Stage (ora 18.00), unde orice tânăr/tânără poate să prezinte două sau trei cântece acompaniat de chitară (înscrieri la 0742 529 271 până în 14 august), urmează recitalurile cu interpreți care și-au pus amprenta în ultimii 40 de ani pe acest gen de muzică. De la ora 20.00, MIRCEA RUSU BAND – TEO BOAR & VLADY CNEJEVICI, VICTOR SOCACIU, DAN VANĂ, FLORIN SĂSĂRMAN & VALI ȘERBAN, ANGELA MARIAȘIU sunt cei aleși să facă seara perfectă, cu cântece dintre cele mai frumoase.

Sâmbătă 17 august, după Open Stage de la ora 18.00, urmează o nouă ”artilerie grea” cu unii dintre cei mai titrați folk-iști români: MIRCEA BANICIU, DAN CHEBAC, MIRCEA BODOLAN, RAUL CÂRSTEA, EMERIC IMRE și MARIA GHEORGHIU.

Biletul de intrare este 15 lei/persoană/seară și se achiziționează de la intrarea în Complexul Fisherman”S.

”Dragi iubitori de muzică și poezie, sunteți așteptați și în acest an în pe malul Lacului Colibița, unde este obligatoriu să uitați de toate grijile cotidiene și să vă bucurați de ceea ce artiști cu adevărat de valoare din această țară aduc în fața dumneavoastră: ”sărbătoarea sufletului pururi tânăr”. Evenimentul este susținut la fel ca în anii precedenţi, de Consiliul Județean prin Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud, Primăria Bistrița Bârgăului, Primăria Prundu Bârgăului și câțiva oameni inimoși pe care o să vi-i amintesc la fața locului, adică pe scenă!”, spune Toni Vlad – președintele Asociației Aripi Folktime.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.