Social

Colibița, ocupată de Crăciun. Băile Figa câștigă teren cu Centrul Legacy și noua pistă de bowling

Peste 80% dintre pensiunile, casele de vacanță și camerele hotelurilor din Colibița au fost închiriate de Crăciun de cei care vor să își petreacă sărbătorile la munte, potrivit unui site de rezervări.

Hotelurile de patru stele au pregătit pachete de trei nopți la prețuri între 4000 și 5000 de lei pentru un cuplu, bani în care intră camera, micul dejun și cina, accesul la piscină, la saună și cinema, dar și la patinoarul unde va veni Moș Crăciun în seara de ajun. Gazdele pregătesc cadouri pentru cei mici, au invitat grupuri locale de colindători, interpreți de muzică populară, dar și un DJ.

Proprietarii de cabane și case de vacanță le-au închiriat și ei cu prețuri diferite în funcție de mărime și dotări. Spre exemplu, o casă de vacanță cu cinci camere a costat 1000 de lei/zi, iar pentru una cu 12 camere s-au cerut 5000 de euro pentru trei nopți, însă că turiștii nu primesc nimic altceva în afară dee cazare.

Devine însă o destinație favorită de iarnă și Băile Figa, unde s-a deschis nu cu cu mult timp în urmă Centrul Recreativ Legacy cu bazine de înot, tobogane, sală de bowling și bibliotecă.

Primarul Becleanului, Nicolae Moldovan, a prezentat noua pistă de bowling instalată la Centrul Recreativ Legacy și care va fi pusă la dispoziția tuturor celor care vor să joace acest sport de echipă.

Pista este realizată după ultimele norme în domeniu, având cele mai performante standarde, omologată și certificată pentru competiții oficiale.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS