Social

Ioan Zăgrean: La Beclean va fi punct de lucru pentru înmatriculări, permise și pașapoarte

Locuitorii județului din zona orașului Beclean nu vor mai avea de făcut drumuri la Bistrița pentru înmatricularea autovehiculelor, permise și pașapoarte. Un punct de lucru pentru aceste servicii va fi deschis în prima parte a anului viitor, a declarat subprefectul Ioan Zăgrean într-o conferință de presă.

”A trecut aproape un an de când ocup funcția de subprefect, m-am acomodat, am învățat și mi-am fixat unele obiective. Unul a fost renovarea clădirii Instituției Prefectului cu tot ce presupune ea și al doilea acela de a înființa un punct de lucru pentru înmatricularea și eliberarea permiselor la Beclean. Pe lângă asta, am mai plusat un pic și pentru pașapoarte. Sunt în linie dreaptă, documentația așteaptă ordinul de la minister. Avem identificat spațiul, logistica, așteptăm doar ordinul ca să putem începe. Probabil în primul trimestru al anului viitor va funcționa acest punct de lucru și la Beclean”, a spus subprefectul Zăgrean.

În ce privește celălalt obiectiv pe care și l-a propus, reabilitarea clădirii Palatului Administrativ, Iucrurile sunt și mai avansate: ”Am pornit de la 17 milioane, am depus DALI, am reactualizat și suntem la 22 de milioane suma acceptată pentru reabilitarea clădirii în care se află Instituția Prefectului. Am reactualizat contractul și suntem în faza de proiect tehnic. După sărbători, vom face licitația pentru proiectul tehnic cu execuție. Sper ca în luna mai a anului viitor să putem începe pe etape această lucrare. Este o investiție cum se cere acum, cu stații de încărcare, panouri fotovoltaice, încălzirea prin pompe de căldură, prin schimbarea pardoselii, a ușilor, cu tot ce trebuie. Este un obiectiv pe care mi l-am propus și sunt mândru că reușesc să-l duc la capăt”.

Întrebat care este atmosfera de lucru în Instituția Prefectului, în contextul afirmațiilor cfare s-au făcut cu ocazia Zilei Revoluției Române, subprefectul a răspuns: ”Fiecare din Prefectură trebuie să știe ce are de făcut. Eu știu ce atribuții am și nu vreau să intru în conflict cu nimeni. Acolo sunt probabil niște polițe care trebuie împărțite. Există niște probleme la nivel de comunicare, dar nu sunt ale mele. Eu vreau să vin mai aproape de cetățean. Dacă pot în 2023 să fac în așa fel încât audiențele să le țin în comune, periodic, este satisfacție totală. Eu nu pun urechea la bârfe, la discuții, la orgolii. Dacă ne facem datoria nu e loc de bârfă”.

3 comentarii

 • A reusit sa mareasca valoarea devizului presupun ca c+m, de la 17 la 22 milioane…PENTRU CE?
  imi creste nivelul de trai cu 25%????
  Cand o sa ayd su eu ca prefectura s a ocupat prin jnstitutile sale sa atraga 3 investitori care sa creeze 250 locuri dd munca????
  CAND SPUI SI TE BUCURI CA AI REUSIT SA OBTII 22 MILIOAND AFLA CA EU MA SIMT FURAT….trebuie sa muncesc mai mult , sa platesc impozite mai mari si de unde nu stiu ca s a luat de la invatamant si fiu miu nu msi primeste cornul si laptele din cauza unei lepre care nu da lapte ci doar stie sa mulga!!!!

  17
  1
  • Va fi 32
   Interesul lor in concubinaj cu constructorul e sa suga nu sa caute solutii identice mai ieftine

   10
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS