Social

Comentează, Timp Online te premiază!

Timp Online, împreună cu Pombis Bistrița, îți oferă ocazia să câștigi o băutură 100% naturală, sucul de mere ALMA la cutie de trei litri. Tot ce trebuie să faci este să postezi un comentariu la rubrica de dezbateri, acesta să fie pertinent și asumat, iar premiul va fi al tău.

Concursul „Comentează, Timp Online te premiază!” se va desfășura timp de zece săptămâni începând din 18 mai 2011.

Ca să fiți acceptați în concurs trebuie să postați comentarii la rubrica „Dezbateri”. Cele mai pertinente păreri asumate vor fi analizate de redacția noastră și de sponsorul competiției, iar săptămânal vom desemna un câștigător, de fiecare dată altul.

În cazul în care autorul comentariului nu dorește să-și divulge identitatea, ne va putea contacta printr-un email la adresa redacției contact@timponline.ro unde va putea să-și lase datele de contact, iar noi vom lua legătura cu el și îi vom înmâna premiul.

Acesta constă într-o cutie de trei litri de suc Alma. Sucul, care e 100% natural, din măr stors și pasteurizat, are termen de valabilitate de 12 luni și e produs în fabrica firmei SC Pombis Bistrița de la Viișoara, construită prin fonduri europene.

Etichete

3 comentarii

  • Chiar ar fi cazul sa suportam locurile de munca locale si sa cumparam produse „Made in Bistrita”Ma intrebasem de mult unde ar fi de cumparat sucul aceasta de la vechini nostri…

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.