Actualitate Recomandări

Comisie parlamentară de anchetă privind managementul deșeurilor în Bistrița-Năsăud

O comisie parlamentară de anchetă privind managementul deșeurilor s-a deplasat în județele Cluj și Bistrița-Năsăud.

Cu această ocazie au avut loc întâlniri de lucru cu reprezentanții autorităților locale (Prefectura, Primăria, Garda de Mediu, Agenția de Protecție a Mediului) unde s-a discutat situația managementului deșeurilor în cele două județe.

În partea a doua a zilei au fost vizitate depozitele de deșeuri de la Pata Rât (Cluj) și Tărpiu.

La aceste acțiuni au participat, alături de membrii comisiei parlamentare, vicepreședintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Ioan Țintean, și senatorul Ioan Simionca.

Concluziile comisiei vor fi comunicate după finalizarea anchetei la nivel național, informează ALDE Bistrița-Năsăud.

6 comentarii

  • Ce ocazie buna de chiolhan si spritz. Ca de aia au venit de fapt domnii parlamentari, sa bage la burtica. Si eventual sa duca si acasa ceva afumaturi si niste palinca.

  • Comisia lui peşte prăjit vizitează gunoaiele . Groapa e aproape plină deşi proiectul prevede umplerea ei în 20 de ani . Peste 1-2 ani vom duce iar gunoaiele în Zăvoaie .Tarifele plătite de cetățeni sunt de 3 ori mai mari decât ar trebui să fie pentru că nu s-a licitat serviciul . Containerele semiîngropate sunt tot pline de un an jumate . Județul şi oraşul e plin de gunoaie aruncate peste tot grație incompetenței administrațiilor PSD . Viitorul sună aiurea .

  • Păi mai zilele trecute, doamna ministru nu se mai putea opri din lăudatul şi datul ca exemplu pe cei de la Bistriţa-Năsăud iar, când a fost prinsă cu mâţa-n sac, în faţa argumentelor s-a manifestat ca o ţaţă, vărsându-şi veninul împotriva gazetarului care a contrazis-o, urlând isteric. „Aiştea” sunt cei care conduc destinele acestui popor, în loc de bunăstare ne amăgesc cu minciuni.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS