Actualitate

Compania germană care vinde produse la un euro își deschide magazin la Bistrița

Unul dintre cei mai mari retaileri non-food din Germania va deschide un magazin și în orașul nostru. Acesta este pregătit pentru inaugurare în Bistrița Retail Park, lângă Decathlon.

Deja a fost montată sigla și se aranjează marfa pe rafturi pentru deschiderea de săptămâna viitoare.

TEDi vinde produse de uz casnic, articole pentru casă și decorațiuni, articole de papetărie și bricolaj, accesorii pentru cadouri și petreceri, drogherie și produse cosmetice.

Aproape un sfert din produsele vândute în magazinele TEDi sunt fabricate în Germania sau în alte țări din UE.

TEDi a ajuns deja la 30 de magazine în România. Primul a fost deschis, în 2022, la Baia Mare, iar ultimele trei în județele Timiș, Bacău și Dâmbovița.

În Europa, retailerul german, fondat la Dortmund în 2004, deține peste 2.900 de magazine în 14 țări și peste 31.500 de angajați.

8 comentarii

 • Asadar , cele peste trei sferturi din produse sunt made in China ? Seamana (oarecum) cu reclama facuta de o anumita firma din Romania: „vindem salam cu multa carne”. E de mers totusi , la deschidere , poate se da ceva gratis , desi nemtii nu prea obisnuiesc…

  70
  11
  • Curat murdar, perfectă dreptate cu salamul dar de coca&cola cu gust original ce să mai zicem?
   Hai la Tedi, hai la Tedi, că ne dă cu morcov și aromă de fructe de pădure, gust original!

   8
   5
 • Conducătorii post decembriști au desființat unități de producție unde românii câștigau bani și au pus in loc unități de comerț unde românii cheltuie bani. Așa da… tot înainte…spre faliment!

  74
  14
 • Alt aspirator de bani din Bistrița/România. Problema nu e la ei, prin ei referindu-mă la firmele străine ce deschid magazine la noi, ci la noi. Dacă lumea ar avea o minimă educație financiară ar înțelege că atunci când cheltuie bani la o firmă locală (oraș > județ > regiune > țară > comunitate UE > restul) rămân mai mulți bani în zonă. Bani care se traduc prin mai multe firme (mai multe firme înseamnă o concurență mai mare pe angajați, deci salarii mai mari), mai multe locuri de muncă, mai multe oportunități .etc.

  În loc să avem un bulgăre pe care să îl tot rostogolim, avem doar o ninsoare (grosul iese din orașul/județul/regiunea/țara nostru/ă, rămân salariile angajaților și ceva taxe local).

  68
  6
 • Pai sa nu treaca de un euro produsul ca așa ati descris, ori mințiți, nu ai cum in tara asta sa găsești produse de un euro mai ales „nemtii”

  12
  2
 • Bună se găsesc multe produse la un euro sunt și multe reduceri totuși eu zic ca e un magazin bun găsești multe produse .

 • Stimati GURA CASCA.
  Spor la cumparat gioarse si nu uitati sa va asezati la coada la ora cinci dimneata in ziua deschiderii bre .

  4
  0
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS