Actualitate

Companii din Bistrița și China, întâlnire pentru ”O perspectivă deschisă asupra lumii”

(FOTO) La București a avut loc o întâlnire între reprezentanți ai unor importante companii bistrițene afiliate Camerei de Comerț și cei ai unor companii chineze din provincia Hunan, ca urmare a înfrățirii celor două regiuni, care s-a realizat anul trecut, informează Prefectura.

Delegația română a fost condusă de către prefectul județului Bistrița-Năsăud, Ovidiu Frenț, iar delegația chineză de către guvernatorul Xu Dazhe.

 

După întâlnirea oficială a avut loc o sesiune de prezentare a companiilor prezente, în spiritul denumirii evenimentului ”O perspectivă deschisă asupra lumii”.

 

Provincia Hunan (cca 73 milioane locuitori) este lider în China în ceea ce privește inovația tehnologică, cercetarea aplicată și fundamentală, având peste 100 de universități, cu accent pe domeniul IT&C, medicină, construcții civile și infrastructură,dezvoltare sustenabilă și eco-industrii. Hunan este una dintre cele mai dezvoltate regiuni ale Chinei, cu un produs intern brut al Provinciei de peste 30 miliarde de euro.

În 2016 s-a semnat înfrățirea dintre județul Bistrița-Năsăud și Provincia Hunan.

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS