Cultură

Concert extraordinar la Palatul Culturii: ”Antonio Vivaldi – Anotimpurile”

Primăria Bistriţa, Centrul Cultural Municipal ”George Coşbuc” şi Societatea de Concerte organizează un concert extraordinar cu Noua Orchestră Transilvană (dirijor Romeo Rîmbu), solist Claudiu Hontilă: ”Antonio Vivaldi – Anotimpurile”.

Concertul are loc joi 21 martie, ora 18.00, la Palatul Culturii din Bistrița.

Biletele (30 de lei) se vor putea achiziționa de la Palatul Culturii şi online pe https://www.iabilet.ro/bilete-bistrita-concert-extraordinar-noua-orchestra-transilvana-96742/.

Se împlinesc 28 de ani de când Fundaţia Societatea de Concerte a iniţiat la Bistriţa o stagiune muzicală permanentă spre bucuria melomanilor, o stagiune care a adus, în aceşti ani, în faţa publicului bistriţean, sute de artişti români şi internaţionali de renume. Stagiunea a debutat în 1996 cu un concert extraordinar cu orchestra camerală a Conservatorului ”Gh. Dima” din Cluj-Napoca avându-i ca solişti pe violonistul Stefan Ruha şi oboistul Aurel Marc. S-au interpretat ”Anotimpurile” de Antonio Vivaldi, Concertul în Do minor de Benedetto Marcello şi Concertul în Re minor pentru vioară, oboi şi orchestră de J.S. Bach.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS