Actualitate

Concert extraordinar Ștefan Bănică, în centrul Bistriței, cu ocazia Zilei Femeii

Cunoscutul interpret Ștefan Bănică va susține un concert extraordinar pe pietonalul Liviu Rebreanu din Bistrița, cu ocazia Zilei Femeii, intitulat sugestiv după titlul uneia dintre piesele sale, ”Te iubesc, femeie!”.

Concertul organizat de Primăria Bistrița prin Centrul Cultural Municipal are loc duminică 6 martie, începând cu ora 19.00.

Cu o carieră impresionantă, de peste 30 de ani, în muzică, film, teatru și televiziune, Ștefan Bănică este unul dintre cei mai iubiți artiști români.

A susținut mii de concerte, stabilind adevărate recorduri în România prin concertele sale de Crăciun, cea mai longevivă și complexă producție muzicală din România. A lansat 15 albume de autor, vândute în peste 500.000 exemplare, premiate cu 5 discuri de aur și 2 de platină. Zeci de videoclipuri muzicale, peste 30 de roluri în film și teatru și nenumărate alte premii și distincții vin în completarea palmaresului său impresionant. Cu un public foarte variat, începând de la copii, tineri și până la părinți și bunici, Ștefan Bănică reprezintă un adevărat brand în showbizul românesc. În 2004 a primit Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, Categoria D – „Arta Spectacolului”, ”în semn de apreciere a întregii activități și pentru dăruirea și talentul interpretativ pus în slujba artei scenice și a spectacolului”.

”Te iubesc ca un bleg“, ”Mi-e dor de ochii tăi“, ”Găseşte-mi loc în inima ta“, ”Te iubesc, femeie“, ”Ăsta-s eu“, ”Încă o zi“, ”Am s-o aştept mereu“, ”Iubeşte-o sincer“, ”Cum am ajuns să te iubesc“, ”Toată lumea dansează“, ”S-o facem lată“, ”Super-love”, “Alerg printre stele”, “Să zbor”, ”Picat din lună”, sunt câteva dintre piesele sale cu succes la public.

6 comentarii

  • Bani, bani cheltui aiurea iar noi nu avem cu ce ne plăti facturile.
    Bine că știți să reacționați doar la salariile funcționarilor Intr un fel justificate că unii care nu merită primesc bani multi.
    Felicitări administrației.
    Asta nu vine decât pe bani grei, pe lângă mașinile electrice cumpărate la poliția locală la primar viceprimari, angajări cu nemiluita asta ne mai lipsește.🤮🤮

  • Vai ce popor, el vineteste femeia si e invitat pe o gramada de bani sa faca spectacol de ziua femeii
    Frumos oras, pacat ca iar mafioti isi face simtita prezenta

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS