Actualitate

Concert și artificii la Bistrița, în noaptea dintre ani. Spectacole pirotehnice și în alte localități

Pe pietonalul Liviu Rebreanu din Bistrița are loc, la trecerea dintre ani, tradiționalul concert de Revelion organizat de municipalitate.

Conform programului anunțat, începând cu ora 23.00 va cânta trupa locală 7 Pași. Intrarea în Noul An 2023 va fi marcată printr-un foc de artificii, cu o durată de 7 minute. După spectacolul pirotehnic, Andra va susține un recital de aproximativ o oră.

Focuri de artificii vor fi organizate și în celelalte orașe și într-o serie de comune. Câteva exemple:

Beclean – ”Vă invit cu bucurie în centrul orașului în fața sediului Primăriei Beclean, începând cu ora 23,45, să sărbătorim împreună trecerea în anul 2023 cu focuri de artificii. Să aveți parte de un An nou binecuvântat! La mulți ani!”, a transmis primarul Becleanului, Nicolae Moldovan.

Sângeorz-Băi – ”În noaptea dintre ani vă invităm în fața Primăriei pentru a ne bucura de un minunat foc de artificii. Vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a marca și aniversa momentul dintre ani împreună, sub un spectaculos foc de artificii. Ora 23.45 în fața Primăriei orașului Sângeorz-Băi”, a anunțat Primăria Sângeorz-Băi.

Năsăud – ”Iată că încă un an dificil, plin de provocări, dar și de realizări importante, se încheie. În speranța unui An Nou mai bun, vă invit cu drag să pășim împreună în 2023, în Parcul Central al orașului, începând cu ora 23.45. Haideți să ne bucurăm împreună de trecerea în noul an, să admirăm focul de artificii și să ciocnim un pahar de șampanie cu cei dragi! La mulți ani năsăudeni, la mulți ani Năsăud!”, a transmis primarul Năsăudului, Dorin Vlașin.

Budacu de Jos – ”Vă invităm să pășim împreună în Noul An! Astfel, în noaptea de Revelion, începând cu orele 23:30, va avea loc la Biserica Ortodoxă ”Sfântul Ilie” din localitatea Jelna o rugăciune de mulțumire pentru anul care tocmai se încheie, apoi, la orele 00.00, în Parcul din fața bisericii vom ciocni un pahar de șampanie la lumina focului și a artificiilor care vor lumina cerul! Vă așteptăm cu drag!”, este invitația pe care o face primarul comunei Budacu de Jos, Florin Sandu Simionca.

Lechința – ”Stimați concetățeni, a mai trecut un an din viața noastră. A fost un an bun cu multe realizări. Sper ca anul care urmeaza sa fie unul și mai bun. Vă doresc multă sănătate, multă fericire și tot binele din lume. La ora 24 vă aștept în centrul comunei la focul de artificii pe care îl pregătim în fiecare an. La mulți ani, Lechința!”, a transmis primarul comunei Lechința, Romeo Florian.

Căianu Mic – ”Spectaculos foc de artificii, la Căianu Mic, la trecerea dintre ani! Prieteni dragi, întotdeauna ne-am străduit să organizăm cele mai frumoase lucruri pentru comunitatea noastră, iar de data aceasta am pregătit un foc de artificii special! Astfel, sâmbătă 31 decembrie, la ora 23.45, vă aștept în număr cât mai mare în Parcul Central din localitatea Căianu Mic, pentru a marca împreună trecerea în Noul An!”, a anunțat primarul comunei Căianu Mic, Paul Știr.

Spermezeu – ”Ca în fiecare final de an, am plăcerea de a vă invita să sărbătorim împreună trecerea dintre ani în centrul localității Spermezeu, alături de toți cei dragi nouă. Și pentru ca trecerea în noul an să fie așa cum se cuvine, ne vom bucura de un impresionant foc de artificii prin care ii vom ura ”Bun venit!” noului an. Vă aștept în număr cât mai mare să sărbătorim împreună!”, este invitația făcută de primarul comunei Spermezeu, Sorin Hognogi.

(Foto: Laurențiu Grec)

18 comentarii

 • Academia de Stiinte a Cehiei , in urma unui studiu , a avertizat guvernul tarii asupra „otravurilor” si substantelor cancerigene degajate in timpul focurilor de artificii , solicitand interzicerea acestora. La noi nu s-a auzit inca despre aceste probleme iar primarii de diferite „culori” folosesc ultima ocazie din an pentru amagirea oamenilor , cheltuind banii acestora si dandu-le impresia ca le fac un mare bine.

  39
  • Te-ai astepta de la unul ca Turc sau ca fostul, sa faca ceva penttu binele omenirii? Nici vorba! Se cheltuuiesc o gramada de bani din buzunarul nostru al fraierilor, ca sa-i bage in contul unei cantarete care nu se deosebeste cu nimic fata de altele de seama ei.
   Orasul arata precum bombardat, te-apuca groaza pe orice straduta te-ai afla, dar el f…. banii de la buget.
   Rusine!

   22
 • In fond populimea primeste exact ce doreste ca si in timpul Imperiului ROMAN, adica circ si zgomot pe bina.
  Asa ca degeaba doi, trei nu agreaza acest lucru, cine nu face asemenea organizari vine grosul populimii nemultumiti si striga ce primar neputincios au.
  Asta este valabil peste tot in Romania.
  Asa ca eu cand multumesc o fac in numele meu desi nu particip niciodata la astfel de manifestari insa respect vointa celor multi.
  Vox populi , vox Dei……in traducere (vocea poporului, vocea lui DUMNEZEU ).

  2
  38
  • 10000 de euro pentru tanti andra , crezi ca e bine?
   apoi nu avete bani pentru a curatii strazile de zapada

   12
 • Cted ca e prima data in viata mea ..si ma indrept catre 50 ..cind concertul care marcheaza trecerea in noul an…este dupa focul de artificii!!! Ma refer la main event..nu contest.. profesionalismul Andrei.. clar toti artistii..au dreptul sa cinte unde vor si pe citi bani ..negociaza. dar cine a semnat contactul din partea Primariei Bistrita..este un amator!!!..in rest An Nou Fericit!!!

  19
 • Daca tot sunt „taxat” de propagandist (desi nu stiu ce propaganda „propovaduiesc”…) as dori sa remarc faptul ca zilnic ni se spune sa nu poluam , dar aceste manifestari PUTERNIC POLUANTE sunt activitati platite din bani publici , pentru a speria animalele , copii mici , oamenii bonavi , pentru a gauri hainele unora care doresc sa fie in centrul evenimentelor , pentru a imbacsi plamanii oamenilor cu otravuri , pentru a „parfuma” solul oraselor si comunelor patriei . Asadar va sfatuiesc ca spre binele D-vs. inainte ca formatia „7 pasi” sa-si termine prestatia sa faceti cativa pasi si sa va petreceti un sfert de ora la biserica de langa Coroana , rugandu-va si meditand . Apoi daca vreti sa participati la harmalaie puteti reveni dupa „foc”. Nu o sa pierdeti mare lucru…Cu mare drag , pentru toti cititorii ! La multi ani!

  13
 • Asta-i economia din piață.
  Dacă-ți dorești ceva poți obține, plătind prețul corect.
  Care-i prețul corect ?
  Cel cu care poți obține ceea ce-ți dorești.
  Cererea și oferta sunt mai dificil de acompaniat când e vorba de bunuri unice în felul lor.
  Un cântecaci, bun-rău, este unic în felul său.
  Vrei Salam – mănâncă-l sănătos, dar plătește-i cât cere (nu cât face).
  Vrei Andra – dă-i bice și plătește-o mai mult decât alții, pentru a veni la tine.
  Ea ne-a ales pe noi, nu noi pe ea.
  Dacă primea mai mult de la Vășcăuți, acolo cânta.
  La mulți ani tuturor !

  8
  7
  • Problema nu e pretul, ci plata din bani publici.
   Din partea mea sa vina si pe 50.000€, cu condiția ca acest concert sa fie organizat de către o firma privată, care sa încaseze din vânzarea biletelor 60.000 euro, să le rămână si lor ceva din organizarea concertului.

   2
   1
 • Pe vremea lui Cretu si Cosma va canta de anul nou Pomohaci si Lese.Ai naibii saraki …S au golit rafturile de Moet si Henessy si la fel o sa va plangeti ca e curentul prea scump.

  5
  1
  • Pentru primate din astea care hotarasc sa arunce cu petarde sa mi omoare cainii…hai sictir prkmare si toti consilierii ce au hotarat asta asa sa va ajute 2023

   3
   1
 • Da Leo, asta-i singura logică validă în economia de piață.
  Cererea și oferta fac prețul.
  Când ne vom obișnui cu asta vom intra în normalitate.
  Cât vom cârcoti superiori , insinuând (doar) cât suntem de deștepți sau de subtili, vom continua să ne scăldăm în noroiul căldicel al confuziei și al ”democrației originale”.
  Prost nu-i cine cere , ci cine dă și asta nu-i ceva nelegal ci o lege economică profund specifică economiei globale.
  Căreia nu ne putem sustrage.

  1
  3
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS