Cultură

Concert Trei Parale la Palatul Culturii din Bistrița: ”România. 100 de minute”

Centrul Cultural Municipal ”George Coşbuc” Bistrița vă invită la Palatul Culturii la un concert extraordinar susținut de grupul Trei Parale: ”România. 100 de minute”.

Concertul are loc vineri 5 aprilie, de la ora 18.00.

Apărut în decembrie 2023, albumul ”România. 100 de minute” al grupului Trei Parale a stârnit deja interesul colecționarilor. Primul vinil publicat de celebra casă de discuri Electrecord după 27 de ani de pauză a fost apreciat pentru conținutul muzical valoros, prezentarea bogată și riguroasă, aspectul special al tiparului.

Formația Trei Parale dorește să facă cunoscut acest album și printr-o serie de concerte în diferite orașe din țară și din străinătate. Prezentările albumului ”România. 100 de minute” vor fi adevărate spectacole cuprinzând, pe lângă interpretarea muzicală a grupului, o proiecție foto și istorisiri din cercetările etnomuzicologice românești.

Proiecția foto, în primul rând cu imagini din cercetările etnologice ale lui Florin Iordan, liderul grupului și etnomuzicolog la Muzeul Național al Țăranului Român, va ajuta publicului să-și imagineze contextul interpretărilor muzicale de altădată. Istorisirile – narate de același Florin Iordan – vor adânci publicului înțelegerea specificului cercetărilor muzicilor tradiționale.

Biletele (40 lei) se pot achiziționa de la Casa de bilete a Palatului Culturii, iar online de pe iabilet.ro.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS