Actualitate

Concurs de frumusețe canină în 13-14 aprilie: Bistritzer Burg Dog Show

Asociația Chinologică Bistrița-Năsăud organizează în 13 și 14 aprilie, în Complexul Heidenfeld din Viișoara, Bistritzer Burg Dog Show – Ediția 2024, eveniment anual așteptat de toți iubitorii de câini.

Vor avea loc patru expoziții de frumusețe canină și trei expoziții de club și, de asemenea, trei expoziții de club dedicate pasionaților și crescătorilor.

Sâmbătă 13 aprilie au loc competiții pentru Certificatul de Aptitudini din Campionat (CAC) – național și Certificatul de Aptitudini pentru Campionatul Internaţional de Frumuseţe (CACIB) – internațional, precum și competițiile de club pentru Ciobănesc de Asia Centrală și Câini de cireadă elvețieni.

Duminică 14 aprilie sunt programate competițiile națională CAC și internațională CACIB, dar și cea de club pentru Ciobănesc caucazian.

”Cel mai așteptat eveniment canin al anului va avea loc la Bistrița în zilele de 13-14 aprilie. Bistritzer Burg Dog Show este nu doar o expoziție de frumusețe canină, ci o sărbătoare a iubitorilor de câini, o oportunitate pentru patrupezi să strălucească și să devină campioni. Bistritzer Burg Dog Show este mai mult decât un simplu concurs – este o experiență canină unică”, transmit organizatorii.

10 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.