Actualitate

Concursul pentru funcția de șef al Fiscului județean, amânat până în martie 2020

Postul de șef al Administrației Județene a Finanțelor Publice Bistrița-Năsăud va fi scos la concurs în luna martie a anului viitor, a anunțat ANAF, care a suspendat toate cele 66 de concursuri pentru ocuparea de posturi de directori și șefi în cadrul regionalelor și aparatului central din București al agenției, după ce anunțul organizării concursurilor, făcut public pe ultima sută de metri a guvernului demis Dăncilă, a generat critici dure.

Potrivit noului ministru Florin Cîțu, se intenționează inclusiv modificarea modului în care se desfășoară concursurile.

ANAF a scos la concurs, la mijlocul lunii octombrie, 66 de posturi de directori în cadrul administrațiilor regionale, printre care directori de regională, directori juridici, directori de colectare, de servicii interne și șefi de administrații județene fiscale. Concursul pentru numirea de șefi a fost anunțat, deși angajările pe posturile obișnuite de execuție sunt blocate de mai mulți ani, iar ANAF are un deficit de personal de circa 15% dintr-un total de 27.000 de posturi aprobate pe hârtie.

Înscrierile pentru aceste posturi erau programate în perioada 18 octombie – 6 noiembrie, urmând ca proba scrisă să fi avut loc pe 18 noiembrie. Concursul constă în trei etape – selecția dosarelor, probă scrisă și interviul.

În prezent, funcția de șef al AJFP Bistrița-Năsăud este ocupată de Cristian Parasca.

Etichete

5 comentarii

 • Bine scris “ in prezent functia este ocupată” .Sunt multe pozitii calde in diferite organigrame publice “ocupate “ de lipitorii de afișe a partidelor politice- din păcate. Când meritocrația va alunga acești ocupanți lucrurile se vor indrepta in tară

 • Stiri pe surse.
  Concursurile sunt amanate pana in martie 2020,dar se pot da imputerniciri pe post ,cel putin 6 luni cu posibilitate de prelungire.
  Ultimele BOMBE,pentru sef la fiscul bistritean :
  -FARCAS ALEXANDRU
  -MURESAN FLORIN
  -SIGMIREAN DOINA
  informatiile sunt din 04.12.2019

 • Ar trebui sa dea concurs si cei cu alte functii, nu doar seful.
  Ma refer in special la fosta bucatareasa, prietena buna cu viceprimarul…. dar experta pe achizitii. De paiata Flory, nimeni, nimic?
  Am zis numa

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.