Social

Concursul școlar ”Reciclezi pentru viitorul tău!”, la ediția a V-a

În această săptămână se lansează ediția a V-a a concursului școlar ”Reciclezi pentru viitorul tău!”, unde copiii din ciclul primar și gimnazial învață să colecteze selectiv deșeurile și se bucură de premiile oferite de ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud și operatorul de salubritate Supercom.

Elevii fiecărei școli participante la acest concurs au parte de următoarele premii: 1 bicicletă mountain bike, 10 boxe portabile, 10 seturi de căști audio.

”Am fost întâmpinați cu bucurie de elevii din primele patru școli participante la această ediție: Școala Gimnazială Petriș; Școala Gimnazială Budacu de Sus; Școala Gimnazială ”Liviu Rebreanu” Chiuza; Școala Gimnazială nr. 1 Leșu. Învățăm cu drag copiii de ce este importantă reciclarea deșeurilor și cum putem colecta separat corect deșeurile într-o activitate interactivă la care copiii au participat cu mult entuziasm. Investim în educația copiilor pentru o natură mai curată și mai sănătoasă, alături de partenerul ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud pe proiecte educaționale – TeraSteel. Până în prezent, concursul școlar ”Reciclezi pentru viitorul tău!” s-a derulat în 40 de școli din județ și s-au adunat 172 de tone de deșeuri reciclabile prin efortul copiilor din județul nostru! Împreună învățăm să dăm valoare deșeurilor și să le punem pe toate la locul lor!”, spune directorul ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, Cristian Niculae.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.