Actualitate

Cupa DHS şi alte concursuri pentru elevi

Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud a anunţat că, luna aceasta, au loc mai multe etape judeţene ale concursurilor şcolare. Iată care sunt acestea, unde se desfăşoară şi după ce regulament.

Concursul național ”Educaţie rutieră, educaţie pentru viaţă”

Etapa județeană va avea loc în data de 31 mai 2018, ora 10.00, la Școala Gimnazială ”Lucian Blaga” Bistrița. Fișele de înscriere se trimit până în 25 mai 2018 pe adresa de email aurelia.dan@isjbn.ro. – Regulamentul este disponibil aici.

Concursul național ”Prietenii pompierilor”

Etapa județeană va avea loc în data de 11 mai 2018 ora 9.00 pe Stadionul „Jean Pădureanu” Bistrița. Fișele de înscriere se trimit pe adresa de email aurelia.dan.@isjbn.ro până în data de 5 mai 2018. Regulamentul este disponibil aici.

Concursul național de proiecte de mediu

Etapa județeană va avea loc în data de 17 mai 2018 ora 12.00 la Clubul Copiilor din Năsăud. Fișele de înscriere se trimit până la data de 14 mai 2018 pe adresa de email dory_buia@yahoo.com sau aurelia.dan@isjbn.ro. Regulamentul este disponibil aici.

Concursul național de îndemânare pe bicicletă ”Cupa DHS”

Concursul național de îndemânare pe bicicletă ”Cupa DHS” – etapa județeană va avea loc marți, 15 mai 2018, ora 14.30 pe Pietonalul Liviu Rebreanu Bistriţa. Regulamentul și fișa de înscriere sunt disponibile aici.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.