Actualitate Recomandări

Cum arată şi cât costă o locuinţă în cel mai nou ansamblu rezidenţial din Bistriţa (FOTO)

Lucrările la noul ansamblu rezidenţial de pe strada Salcâmilor, aflată la ieşirea din Bistriţa spre Dumitra, sunt finalizate în proporţie de 90%. Deja s-au făcut publice primele fotografii cu locuinţele. Fiecare are trei dormitoare foarte încăpătoare, trei băi, living, bucătărie, holuri şi balcon.

„Casele din ansamblul Garden Residence sunt 90% finalizate. Câteva retușuri legate de amenajările exterioare şi vor fi gata în curând. Suntem mândri de felul în care au ieșit și le mulțumim tuturor colaboratorilor noștri. Sperăm că pozele sunt suficient de elocvente pentru a vedea calitatea materialelor, a manoperei, cât și compartimentarile și detaliile care, spunem noi, fac diferența. Îi invităm pe cei interesați să le vadă mai îndeaproape. Garatam că o să le placă foarte mult”, anunţă compania Consult Imobil pe Facebook, unde a postat şi mai multe fotografii.

Suprafața utilă a fiecărei locuinţe este de 120 mp, iar suprafața terenului de 200 mp. Compartimentarea este următoarea: trei dormitoare foarte încăpătoare, trei băi, living, bucătărie, holuri şi balcon, iar prețul de 73.500 euro, TVA 5% inclus.

Garden Residence cuprinde cinci imobile cu un număr redus de apartamente, înşiruite, cuprinzând fiecare câte patru case şi un duplex. Accesul în zonă este securizat şi restricţionat, întreaga locaţie va fi îngradită, iar accesul va fi controlat prin mijloace tehnice moderne.

Ansamblul va avea 2500 mp de spaţii verzi. În incintă, vor avea loc de joacă pentru copii, parcări şi spaţii de depozitare generoase. Mai mult, vecinii vor fi „oameni cu profiluri similare şi valori comune”, asigură compania care a ales să dezvolte acest proiect într-o „locaţie ferită de zgomot, poluare şi agitaţie”, mai precis pe str. Salcâmilor, în zona zona Politub.

11 comentarii

  • sigur,centura se aude minunat plus drumul dumitrei,o sa fie ca in ghetou cand ies toti in curtile alea minuscule,penibil.

  • Camine de nefamilisti, aduse in sec. XXI.
    Par o mizerie de îngrămădeală, lipsă de intimitate și proastă pozițíonare.
    Dar cine are bani și n-are cap, să le ia.

  • Gated community. Complex de badarani cu pretentii si obsesii securitare. Ce conteaza ca e poluare si kitch atata timp cat ne simtim izolati de oamenii pe salariu minim?

  • Pentru a fi gata o locuinta…pentru a te putea muta..mi se pare normal ca si spatiul exterior sa fie amenajat…dar no…asta e alta problema…din ce se vede in imagini mai e de munca!!!

  • Am avut ocazia să intru într-o locuință acolo, sunt bine făcute cu materiale moderne de calitate dar amplasarea e cam neinspirată.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.