Actualitate

Conflict familial pe str. Tănase Tudoran, încheiat cu un cuţit înfipt în dreptul inimii. De la ce a pornit

(FOTO) Liniştea străzii Tănase Tudoran din Bistriţa a fost tulburată, duminică după-amiază, de un conflict familial care s-a încheiat cu rănirea gravă a unui bărbat căruia i-a fost înfipt un cuţit în dreptul inimii.

Potrivit martorilor, totul a pornit de la un copil de 9 ani care este obligat să stea când cu mama, când cu tata, cei doi părinţi ai lui trăind separat. Ambii şi-au găsit însă alt partener de viaţă, iar concubinul mamei – cu care băiatul îşi petrece cea mai mare parte a timpului – nu s-ar purta frumos cu el.

Plecat în acest sfârşit de săptămână să stea cu tatăl lui natural şi concubina acestuia, băiatul s-ar fi plâns că e bătut de concubinul mamei. În momentul în care a venit să-l aducă pe copil înapoi la mama lui, tatăl i-a cerut socoteală partenerului soţiei sale, iar acesta l-ar fi atacat cu un cuţit.

Rănit, tatăl băiatului a pornit pe stradă înspre oraş sub ochii îngroziţi ai parterei sale, o tânără care îl aştepta în maşină. Cel mai probabil femeia a sunat la 112 şi a chemat ajutoare. A venit un echipaj SMURD şi unul de Terapie Intensivă Mobilă. Bărbatul a fost transportat la spital.

”Bărbatul de 32 de ani implicat în altercația de pe strada Tănase Tudoran din Bistrița prezintă un traumatism toracic cu plăgi înjunghiate anterior. A fost stabilizat de echipajul TIM sosit la fața locului și transportat la tomograf, iar apoi la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Starea de sănătate a pacientului este critică, dar stabilă”, a precizat purtătorul de cuvânt al SJU Bistrița, Camelia Strungari, care a precizat ulterior: ”Întrucât starea de sănătate a pacientului adus astăzi în UPU Bistrița cu un traumatism toracic cu plăgi înjunghiate este critică, medicii au decis transferarea acestuia la Clinica Chirurgie I Tg. Mureș, unde a fost transportat cu o ambulanță cu medic”.

Poliţiştii au venit la faţa locului, inclusiv cu laboratorul criminalistic, au izolat zona, şi au început cercetările. Agresorul a fost dus la sediul Poliţiei pentru interogatoriu.

Sperianţi să vadă atât de multe maşini de poliţie, vecinii au ieşit în stradă, însă nu au putut da prea multe date despre mama băiatului şi partenerul ei întrucât se pare că aceasta s-ar fi mutat de curând în zonă.

2 comentarii

  • Multa incompetenta la politie si iarăsi la DGASPC. La o asemenea plângere sa comunici agresorului cine a făcut plângerea…..
    Plus că trebuia anunțat DGASPC pentru violențele contra minorului și luate măsurile de rigoare
    Dar nu au nici o vină căci sunt acoperiți cu ….. hârti.

  • Corect. De aceea nu se ia atitudine. Pt ca daca reclami ceva te spun, Daca ai un diagnostic se gaseste un cadru medical care sa spuna.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS