Actualitate

Consilierul judeţean PSD Doru Ciocan, numit preşedinte al ANRSC

Consilierul judeţean PSD Doru Ciocan a fost numit, miercuri, de premierul Victor Ponta, preşedinte cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice.

Doru Ciocan este expert în cadrul ANRS AT Bistriţa şi totodată consilier judeţean PSD.  În cadrul Consiliului Judeţean a activează în Comisia de cultură.

Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice – A.N.R.S.C. este instituţie publica de interes naţional, ce funcţionează în  subordinea Ministerului Administraţiei şi Internelor şi are ca scop reglementarea şi monitorizarea la nivel central a activităţilor din domeniul serviciilor comunitare de utilităţi publice aflate în atribuţiile sale, în conformitate cu prevederile Legii nr. 51 din 2006, cu modificările şi completările ulterioare.

Îl felicităm pe Doru Ciocan pentru funcţie şi îi urăm mult succes în activitatea sa.

4 comentarii

  • Ma..,eu,te cunosc de undeva:Nu cumva te-ai consultat neaparat si cu poporul,de vrei sa-i faci„binele”asta,ca sa-ti aprobe proiectul de lege referitor la ce vrei sa se voteze in parlamentul Romaniei,in legatura cu, caldura oamenilor din calorifere!Rusine comunistul-e!!!O sa vezi ca o iei in mana si nu o sa rezolvi ce ti-ai propus,iar functia asta o s-o pierzi cat mai curand,sper,stricaciune PSD-ista ,spurcata ce esti!!!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.