Actualitate

Containere pentru un punct de vaccinare și pentru triajul pacienților la SJU Bistrița

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud a aprobat realizarea demersurilor pentru scoaterea din rezervele de stat, cu titlu gratuit, a 4 construcții ușoare din elemente modulare şi a 4 radiatoare electrice.

Acestea vor fi destinate organizării unui punct de vaccinare, precum și triajului observațional/epidemiologic al populației care se va prezenta pentru acordarea asistenței medicale specializate, în cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

Prevederile prezentei Hotărâri intră în vigoare la data de 06.11.2021.

3 comentarii

  • Am ajuns umiliti pana la Dumnezeu, daca am ajuns sa fim consultati in baraci prin parcari, magazine, tiruri si tot ceea ce este mai nepotrivit.
    Suntem consultati on magazine de paznici si portari…, vai de capul nostru ce poate urma.
    Umilinta maxima pe care romanii o imbratiseaza cu brio! Rusinos…

    • Zicea comisarul european pentru sanatate ca virusul asta rezista cel mai bine in anus.Asa ca pregatiti va cand mergeti la Dedeman sau la Primarie sa va scormoneasca in fund.Unora o sa le placa si sa fie controlati si sa controleze.

  • Are spitalul prea multi bani de vrea sa angajeze din nou trântori care iau cele mai mari salarii din spital pentru a completa o foaie aproape inutila și nu fac nimic altceva, de când s-a desființat primul cort cum au putut să se descurce fara triaj epidemiologic separat, acum brusc trebuie angajați niste trântori pe salarii babane, rudele cui trebuie sa intre pe posturile respective? Triajul epidemiologic care nu are niciun sens și nu e fost revizuit încă de la începutul pandemiei? Întrebări de genul „ați călătorit într-o țară cu transmitere mare de COVID?” In condițiile in care avem cea mai mare rata de infectare din Europa ce relevanță mai are întrebarea asta? Daca omul vine din București unde e rata de peste 10 la mie e mai probabil sa fie cu COVID decât unul care vine dintr-o țară roșie care are transmitere de 6 la mie. Investiti banii aia în ceea ce trebuie, nu în trântori care scriu 4 litere și bifează doua căsuțe.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS