Social

Continuă distribuirea pubelelor verzi pentru sticlă. Programul săptămânii

În această săptămână continuă distribuirea pubelelor verzi pentru deșeurile reciclabile din sticlă în zonele de case din municipiul Bistrița și localitățile componente.

Pubela verde se va distribui între orele 08:00 – 17:00, pe baza buletinului de identitate și pe baza semnăturii, după următorul program:

Miercuri, 13 decembrie – casele de pe străzile: Compozitorilor, Tiberiu Brediceanu, Gheorghe Dima, Constantin Brăiloiu, George Enescu, Sergiu Celibidache și Bela Bartok;

Joi, 14 decembrie – casele de pe străzile: Tărpiului, Livezi, Busuiocului, Magnoliei, Colinei, Subcetate, Irisului, Cameliei, Anemonei, Crizantemelor;

Vineri, 15 decembrie – casele din localitatea componentă Slătinița;

Sâmbătă și Duminică – 16 și 17 decembrie – Cartier Unirea;

În cazul în care cetățenii nu sunt acasă în intervalul menționat mai sus, aceștia își vor ridica ulterior pubelele verzi de la sediul operatorului de salubritate Supercom – pe str. Drumul Cetății, nr. 11 – vizavi de Rombat, pe baza buletinului de identitate și pe baza semnăturii.

Programul de distribuție pentru restul zonelor din municipiul Bistrița va fi anunțat în curând.

În orașele Beclean, Năsăud, Sîngeorz-Băi și zona rurală, distribuția pubelelor verzi a început în această săptămână și este coordonată de primăriile din aceste localități. Recipientele de colectare a deșeurilor reciclabile din sticlă se distribuie pe baza buletinului de identitate și semnătură.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.