Actualitate

Continuă lucrările de tratare a tasărilor locale pe Drumul Național 17

Pe Drumul Național 17, pe raza comunei Tiha Bârgăului, continuă lucrările de tratare a burdușirilor și tasărilor locale, pe tronsonul respectiv traficul desfășurându-se cu restricții zonale.

”Tratare tasări locale pe DN17, km 91-92, județul Bistrița-Năsăud”, a menționat DRDP Cluj.

La începutul anului, Alexandru Slavita, șeful Secției Bistrița a DRDP Cluj, spunea că pe DN 17 problemele sunt unele de profunzime. ”Principala problemă pe care o avem este degradarea îmbrăcăminții asfaltice pe DN 17 de la Mureșenii Bârgăului în sus, de la km 90 la 94, zona Tureac. Drumul a fost reabilitat acum 15 ani, lucrări de anvergură nu s-au făcut pe el decât un șlam bituminos, iar acum avem probleme de profunzime. La vremea aceea, îmbrăcămintea a fost din beton cu ciment, iar acum, sub beton, apar probleme. Avem și tasări, niște degradări de adâncime mai mică“.

Etichete

14 comentarii

 • Vai de steaua noastră pentru că nu suntem în stare să se asfalteze drumurile pe care circulăm zilnic!
  În Austria au soșele la cota 3000 și ceva foarte bine întreținute pe când la noi e jale…

  27
  13
  • Asta ,așa , ca să știm și noi c ai fost prin Austria , nu ?? 😀😀

   6
   14
 • Constructorul care a reabilitat zona în cazare, este Geiger Max Bogel ,niște austrieci sadea.Concluzia .Lucrare
  ” nemțească .”

  11
  4
  • Firma care a executat lucrarea pe acel sector era din Israel si avea organizarea de santier si statia de asfaltare la Muresenii Bargaului, si nu erau Austrieci.

  • Tronsonul de la Tureac la granița cu jud.Suceava a fost execută de constructorul Israelit Alșroi în perioada 2005-2010. Chiar dacă nu e obligator de știut asta,nu putem da vina pe Geiger care au reabilitat tronsonul Ciceu -Mihăești(să trăiești) și Tureac.

 • @Doru.Firma de care spuneți, în speță Acroich din Israel ,este adevărat ca a lucrat dar de la întrare în Mureșenii Bargaului ,limita cu jud.Suceava .Deci tot austriecii de la Max Bogel…….!!!!!

  • Nu esti bine informat si transmiti o stire falsa. Firma Geiger a avut contractul pana la Tureac in continuare pana la limita cu judetul Suceava a lucrat firma Alshroi, care a executat lucrari de slaba calitate pe tot sectorul si consecintele se vad si ne costa bani in plus.

  • @Doriu .Am lucrat în acea perioada 2006 -2010 fix pe aceaa lucrare….contract4R 16 ,deci știu ce vorbesc spre deosebire de tine care faci pe interesantul..!!! DECI NU ASROICH ISRAEC ci GEIGER MAX BOGEL !!!!!
   .

 • Ce terasare maa… scoateți asfaltul si puneți noroi..mai si faceți reclama…cred ca trebuie pusa o plângere împotriva voastră, umpleți gropile si faceți denivelări…vai mama voastră

  • @ Drumar: Ai lucrat degeaba. Lucrarea era coordonata de ing. Cojocaru si supervizata de Ing. Brasai. Asa ca…mai informeazate inca odata.

 • ESTE NEVOIE DE STRAT DE UZURA DE 15 CM PT TOATA DISNTANTA DRUMULUI DN17 …AM SI TRIMIS MAILURI LA REGIE DA NIMENI NU LE VEDE..TOTI HABARNISTI DE LA AIA CE POATA LOPATA PANA LA DIRECTORI

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.