Social

Continuă lucrările de modernizare a DC 16 Tonciu – Sângeorzu Nou

La Lechința, continuă lucrările de asfaltare prin proiectul ”Modernizarea infrastructurii rutiere locale în comunele Lechința și Galații Bistriței” (ADI ”Valea Dipșei”), în valoare de 2 milioane euro fonduri europene prin PNDR, în primul rând DC 16 care leagă cele două comune.

Lucrările care sunt realizate de firma Îndemânarea ar putea fi gata săptămâna viitoare, în funcție de condițiile meteo, crede primarul comunei Lechința, Romeo Florian.

Pe lângă străzi astfaltate, va exista practic și un element de legătură care va facilita scurtarea traseului spre Bistrița a cetățenilor din zona de câmpie cu aproximativ 8 km. Lungimea totală a drumului comunal si a străzilor prinse în proiect este de 12,702 km, din care 6,603 în comuna Lechința și 6,099 în comuna Galații Bistriței. Sectorul de drum comunal (DC 16) care face obiectul acestui proiect are o lungime de 5,181 km și începe de la km 3+000 din localitatea Tonciu, comuna Galații Bistriței, și se termină în DJ 151 la km 8+181 în localitatea Sângeorzul Nou, comuna Lechința.

3 comentarii

  • Degeaba asfaltati un drum pe care sar iepurii iar drumul de la Lechinta la Matei il lasati in continuare de izbeliste. Este plin de gropi si denivelari. Oare il asfalteaza Doina Pana daca o votam ca si atunci cand a candidat ca deputat????

  • sa asfaltezi, sa faci poze si sa nu vezi amorsa si nici santul de protectie pe partea mai inalta !
    (asa se fac drumurile in romania…de kk…chiar daca e la pret de meniul zilei…bani aruncati!)

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS