Actualitate

Continuă lucrările pe axa de transport. Șantier pe strada Gării

Strada Gării, parte a proiectului de reconfigurare a axei de transport care mai cuprinde b-dul. Decebal, str. Andrei Mureșanu și str. Năsăudului, este în lucru.

Tronsonul de la trecerea de pietoni din zona Bl. 30 Gării sc. C (chioșc de ziare) până la str. Nicolae Bălcescu este închis circulației rutiere până în 1 august.

În această perioadă se vor realiza lucrări de amenajare a părții carosabile, a sensului giratoriu din zona Winmarkt, a pistei de bicicliști și a trotuarelor.

Proiectul cu fonduri europene ”Reconfigurarea axei de transport public pe traseul str. Gării – b-dul Decebal – str. Andrei Mureșanu – str. Năsăudului” (63,8 milioane lei, circa 13 milioane euro) constă în: realizarea de benzi dedicate transportului public, realizarea pistelor pentru bicicliști, reabilitarea trotuarelor, realizarea unui sistem rutier nou la partea carosabilă, realizarea unui pasaj pietonal subteran pe B-dul Decebal în zona pieței, iluminat public cu sistem de telegestiune, modernizarea stațiilor de transport public existente, realizarea de sisteme de monitorizare video. Capacități: stații de transport – 10, lungime piste bicicliști – 4.596 m, lungime trotuar – 4.435 m, lungime carosabil reabilitat – 2.347 m. Constructor este M.I.S. Grup.

Etichete

4 comentarii

 • Acțiune, motor, se lucrează! Felicitări celor implicați pentru ritmul susținut și bravo primarului că stă pe ei. Spor și să le vedem gata anul ăsta!

  16
  36
  • Buey loaza …Trotuarele de pe Grigore Balan implinesc un an de cand s au transformat in transee.La fel si trotuarul si pista de biciclete neterminata de pe Independentei si Libertatii Cat de lingau abject poti fi .

   7
   2
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.