Actualitate

Continuă reabilitările termice prin PNRR. Lucrări la blocurile din Piața Morii

Lucrările de reabilitare termică a unor blocuri din Bistrița, cu finanțare prin PNRR, merg în ritm susținut, la cele din Piața Morii intervențiile fiind în plină desfășurare.

”Ritm susținut al reabilitărilor termice prin PNRR. La blocul 1 din Piața Morii a fost finalizată izolarea fațadei. Se continuă cu blocurile 6 și 7”, spune primarul Ioan Turc.

Blocurile din Piața Morii nr. 1, 6 și 7 fac parte din lotul celor 14 intrate în reabilitare prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) cu 46.895.455 lei fără TVA și care mai cuprinde blocurile de pe B-dul Independenței nr. 2; B-dul Independenței nr. 81, sc. A-E; B-dul Independenței nr. 81, sc. F-K (prin lotul Bistrița 24); Aleea Privighetorilor nr. 3; Intrarea Turturelelor nr. 3; B-dul Decebal nr. 21; Str. Lalelelor nr. 5; Str. 1 Decembrie nr. 18; Str. Sucevei nr. 9; Str. Sucevei nr. 11; Intrarea Pârcălabului nr. 3; Intrarea Pârcălabului nr. 4, cu str. Vasile Lupu nr. 17. În total, 571 de apartamente, cu o suprafață totalizând 44.617,98 metri pătrați.

7 comentarii

 • Blocurile din cartierul Petre Ispirescu, puse in functiune in 1982, astepta de foarte mult timp o reabilitare.Sunt blocuri care prezinta degradari la acoperis, fatade, balcoane aflate la intrare in scara blocului.Administratorul cartierului a depus documentatia necesara reabilitarii.A fost instintat chiar dl.Primar in functiune.Va invit sa vizitati blocul aflat pe Petre Ispirescu nr.2, scara C.Arata ca untr-un ghetou.Blocul este in zona containerelor inteligente.
  # Asa se poate? Sa intram in sloganul Primarului.

  9
  4
  • Cam multa pomană cu aceste reabilitări….și din aceasta cauza nu avem infrastructură. Sunteți proprietari, reparații și întrețineți ca asa fac gospodarii.

   24
   4
  • Blocurile acelea sunt extrem de urâte este deprimant să te plimbi printre ele.
   Ce s-ar putea face totuşi în zona aceea pietonală neagreată de Bistrițeni ar fi poate o pistă de biciclete care să fie conectată cu pista de biciclete de pe Crinilor sau poate transformată într-o stradă auto să folosească şi ea la ceva.

   17
  • Se poate face acolo pe zona pietonală o parcare care să suplinească locurile de parcare distruse pe strada Liviu Rebreanu.

   11
   1
  • Acelea sunt blocurile bugetarilor de ieri şi de azi care nu sunt în stare de nimic ( ca la muncă ) todeauna aşteaptă să vină altcine să le facă că ei nu sunt în stare de nimic de aceea sunt aşa de urâte..

   10
  • Când Centru Vechi funcționa şi nu era jalea de acum acolo era autogara nu era nasoleala asta.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.